Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Β. Αναστασέλλος: "Να αγκαλιάσουν όλοι αυτή την προσπάθεια"

 Β. Αναστασέλλος: "Να αγκαλιάσουν ό...

Οι δηλώσεις για την μεταγραφή στις Ελπίδες Πάτρας

Ο Βασίλης Αναστασέλλος θα συνεχίσει την καριέρα του στις Ελπίδες Πάτρας, με τον έμπειρο τερματοφύλακα να δηλώνει τα εξής:

"Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ πάλι με μια ομάδα από την πόλη μου, ευχόμενος να πάνε καλά τα πράγματα στις δύσκολες στιγμές που βιώνουμε σαν κοινωνία και σαν χώρα.

Από αυτή την προσπάθεια που κάνουν οι Ελπίδες και με βρίσκουν υπέρμαχο, ίσως είναι και το όνομα της ομάδας που παραπέμπει σε αυτό, να ελπίζουμε σε ένα καλύτερο μέλλον στο πατραϊκό χάντμπολ.

Καταλυτικό ρόλο στην απόφασή μου να επιστρέψω να αγωνιστώ στην πόλη μου και σε ένα όχι τόσο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα όπως είναι αυτό της Β΄Εθνικής ήταν η προσέγγιση των ανθρώπων της ομάδας αυτής , η αγάπη τους για το άθλημα και τέλος το όραμά τους.

Εδώ βρίσκω την ευκαιρία να στείλω ένα μήνυμα και να καλέσω όλους τους ανθρώπους του πατραϊκού χάντμπολ να αγκαλιάσουν αυτή την προσπάθεια και να δούμε επιτέλους να δημιουργούνται οι συνθήκες για κάτι σωστό και ελπιδοφόρο στην πόλη μας, και όχι μόνο.

Τα παιδιά όλων μας δικαιούνται να είναι μέσα στο χώρο της χειροσφαίρισης όπου στο συγκεκριμένο σύλλογο με τη συστηματική δουλειά που  γίνεται και θα γίνεται σε όλα τα επίπεδα θα δημιουργήσει αύξηση  αθλητών και αθλητριών στις υπάρχουσες ακαδημίες, ανταποκρινόμενα στις προσδοκίες αυτών και στους γονείς τους , με όραμα να δουν τα παιδιά τους να ασχολούνται με τα σωστά ιδεώδη και αξίες, ώστε στο δύσκολο αύριο να αποτελέσουν τα όπλα τους στην σκληρή κοινωνία που ζούμε.

Τέλος νιώθω την ανάγκη να πω δημόσια ότι είναι τιμή μου που μετά από πολλά χρόνια θα έχω δίπλα μου και έναν από τους κορυφαίους Πατρινούς και όχι μόνο χαντμπολίστα τον φίλο μου Γίάννη Τσαγκαράτο".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports