Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ: Το βράδυ τελικά η ανακοίνωση για τις επιλαχούσες μητέρες- H EETAA υποστηρίζει οτι ΔΕΝ θα εισαχθούν όλα τα παιδιά

Παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ: Το βράδυ τελικά η...

Σε αντίθεση με τις ανακοινώσεις του Υπουργείου Εσωτερικών

Παράταση της αγωνίας για χιλιάδες μητέρες, επιλαχούσες στο πρόγραμμα επιδότησης για τους παιδικούς σταθμούς απο το ΕΣΠΑ, αφού η ανακοίνωση των επιλαχουσών που τα παιδιά τους θα εισαχθούνμερσε κάποιο δημόσιο ή ιδιωτικό βρεφονηπιακό σταθμό θα γίνει τελικά σήμερα το βράδυ.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση από την ΕΕΤΑΑ που εξασφάλισε το dikaiologitika.gr την Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013 θα ανακοινωθούν τα ονόματα από τις επιλαχούσες μητέρες που θα επιδοτηθούν για την φιλοξενία των παιδιών τους απο τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ.

Το dikaiologitika.gr σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ που εξασφάλισε ,ενημερώνει τις επιλαχούσες μητέρες ότι δεν θα καλυφθούν και οι 71000 αιτήσεις που πληρούσαν τα κριτήρια της ΕΕΤΑΑ όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Εσωτερικών με απόλυτη βεβαιότητα και με επίσημη ενημέρωση προς τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Ο αριθμός των θέσεων που θα καλυφθούν από τις επιλαχούσες μητέρες απο το πρόγραμμα της ΕΕΤΑΑ για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ 203 2014 θα γίνει γνωστός αύριο.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις