Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Β. Γιαννικόπουλος: "Θα συνεχίσω στον Προμηθέα"

Β. Γιαννικόπουλος: "Θα συνεχίσω στο...
Λαλιώτη Αμαλία

Δεν θα συνεχίσει στον Έσπερο ΑΟΠΑ

Ο Βασίλης Γιαννικόπουλος δεν συμμετείχε στην πρώτη προπόνηση του Εσπερου ΑΟΠΑ, αφού σύμφωνα με όσα δήλωσε στην εφημερίδα "Πελοπόννησος" είναι ελεύθερος και έχει ήδη συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του με την φανέλα του Προμηθέα.

"Είμαι ελεύθερος παίκτης. Δεν ανήκω στον Εσπερο ΑΟΠΑ. Επέλεξα να συνεχίσω στον Προμηθέα και, βασικά, αυτό που θέλω είναι να παίξω στον Προμηθέα", ήταν η αρχική τοποθέτηση του έμπειρου γκαρντ-φόργουορντ.

"Δεν ξέρω γιατί, αλλά στον Εσπερο ΑΟΠΑ προφανώς με θεωρούσαν όλο αυτό το διάστημα ως δεδομένο. Εγώ μετά την αποδέσμευσή μου από τον Απόλλωνα είχα κάνει ειδική συμφωνία με τον πρόεδρο του Εσπερου ΑΟΠΑ, κ. Κώστα Μαρλαφέκα, να μένω ελεύθερος κάθε καλοκαίρι. Απλά τα προηγούμενα χρόνια επέλεγα να παραμένω στην ομάδα.

Φέτος, όμως, αποφάσισα να επιλέξω κάτι διαφορετικό", τόνισε ο Β. Γιαννικόπουλος και πρόσθεσε: "Ο λόγος της αποχώρησής μου είναι οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις. Πλέον, δίνω προτεραιότητα σε αυτόν τον τομέα και μόνο, λόγω και της δύσκολης οικονομικά συγκυρίας.

Είχα ενημερώσει τον Εσπερο ΑΟΠΑ από τις 5 Ιουλίου, ότι δεν θα μπορούσα να συμμετάσχω στο πρόγραμμα προπονήσεων της ομάδας, επειδή δεν με βολεύουν οι συγκεκριμένες ώρες. Εμένα αυτό που με ενδιαφέρει πρωταρχικά, αυτήν την στιγμή, είναι η εργασία μου.

Το πρόγραμμα προπονήσεων του Προμηθέα με βολεύει περισσότερο και έκρινα ότι αφού είμαι ελεύθερος, αλλά και για διάφορους άλλους λόγους, θα ήταν προτιμότερο για μένα να αγωνιστώ εκεί.

Σήμερα, λοιπόν, θα βρίσκομαι κανονικά στην πρώτη συγκέντρωση του Προμηθέα. Νομίζω ότι κανείς από τον Εσπερο ΑΟΠΑ δεν πρέπει να ισχυριστεί ότι είμαι φάουλ. Σε όλα αυτά τα χρόνια παρουσίας μου στον Εσπερο ΑΟΠΑ έκανα πάντα ό,τι καλύτερο για την ομάδα".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports