Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Χάντμπολ: "Έφυγε" ο Γιώργος Αντωνίου

Χάντμπολ: "Έφυγε" ο Γιώργος Αντωνίου

Συλλυπητήριά από την οικογένεια των Ελπίδων Πάτρας

Στο πένθος βυθίστηκε το ελληνικό χάντμπολ, καθώς χθες το πρωί έφυγε από την ζωή σε ηλικία 50 ετών ο Γιώργος Αντωνίου. Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Νεανίδων και συνεργάτης στην Εθνική Γυναικών τους τελευταίους μήνες έδωσε μεγάλη και άνιση μάχη στην εντατική του «Λαϊκού» νοσοκομείου.

Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη όλο το ελληνικό χάντμπολ, καθώς εκτός από ένας καταξιωμένος προπονητής, ήταν πάνω απ' όλα ένας αδαμάντινος χαρακτήρας.

Ο Γιώργος Αντωνίου γεννήθηκε στις 2-11-1963 και αποφοίτησε το 1986 από το Τμήμα Φυσικής Αγωγής του Βουκουρεστίου στη Ρουμανία. Διετέλεσε προπονητής (1989-1983) στο τμήμα Γυναικών του ΠΑΟ ΘΡΙΑΜΒΟΣ Αθηνών, ενώ πέρασε μεγάλο διάστημα της ζωής του (1984-2006) στον Άρη Νικαίας και στα τμήματα Γυναικών - Νεανίδων - Κορασίδων - Παγκορασίδων, όπου κατάκτησε 6 Πανελλήνια Πρωταθλήματα. Το 2007-2009 ήταν συνεργάτης προπονητής στο ΓΣ Κορωπίου στην Α1 Ανδρών, ενώ την τελευταία διετία προπονούσε τον ΓΑΣ Καματερού τον οποίο οδήγησε στην Α1 Γυναικών. Από τις αρχές του 2012 μαζί με τον Σωκράτη Βακάλη είχαν τις τύχες των Εθνικών Συγκροτημάτων Γυναικών.

Η κηδεία του θα γίνει το Σάββατο στο 3ο νεκροταφείο Νίκαιας. Ο Πρόεδρος Παντελής Χατζηιωάννου και το Δ.Σ. της ΟΧΕ εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος, την γυναίκα του και την μικρή του κορούλα. Τα θερμά του συλλυπητήρια εξέφρασε επίσης ο Πρόεδρος Γιάννης Βαρελτζής και το Δ.Σ. του ΣΥΠΧΕ.

Η διοίκηση του σωματείου Ελπίδων Πάτρας εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του αγαπητού και φίλου Γ. Αντωνίου ( Ομοσπονδιακού  προπονητή Εθνικής νεανίδων) ο οποίος έφυγε από την ζωή.

Τα λόγια είναι περιττά τέτοιες στιγμές απλά ας προβληματιστούμε  μέσα από τέτοια θλιβερά γεγονότα να κατανοήσουμε το νόημα της ζωής και της ανθρωπιάς μεταξύ των συνανθρώπων μας.
Καλό ταξίδι φίλε Γιώργο......

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports