Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η ηθοποιός Ευαγγελία Μουμούρη βόλταρε χθες το απόγευμα στην αγορά της Πάτρας

Η ηθοποιός Ευαγγελία Μουμούρη βόλταρε χθ...

Η γοητευτική και ταλαντούχα ηθοποιός παίζει στην παράσταση "Άνδρες Έτοιμοι για Όλα" που επαναλαμβάνεται απόψε στον πολυχώρο "Πολιτεία"

Οι ηθοποιοί της απολαυστικής παράστασης "Άνδρες Έτοιμοι για Όλα" που βρίσκονται αυτές τις μέρες στην Πάτρα, φρόντισαν εκτός από τις θεατρικές τους υποχρεώσεις, να ξεσκάσουν και λίγο κάνοντας τις βόλτες τους στο κέντρο της Πάτρας για καφέ και καλοκαιρινές αγορές.

Το thebest.gr εντόπισε χθες το απόγευμα σε γνωστό κατάστημα ρούχων της Αγίου Νικολάου τη γλυκιά και συμπαθή ηθοποιό Ευαγγελία Μουμούρη, η οποία προφανώς θέλησε να αξιοποιήσει την ευκαιρία των θερινών εκπτώσεων αλλά και το γεγονός ότι βρίσκεται στην πολύ καλή εμπορική αγορά της Πάτρας και να κάνει τις καλοκαρινές αγορές της.

Η Ευαγγελία Μουμούρη που θα είναι και τον προσεχή χειμώνα στην παράσταση "Άνδρες Έτοιμοι για Όλα" που θα συνεχιστεί στο θέατρο Λαμπέτη, στην Αθήνα, μίλησε χθες στο thebest.gr για τον ρόλο της στην παράσταση.

Επίσης οι ηθοποιοί του έργου εθεάθησαν να πίνουν το ποτό τους στο Mare Mare του Γιώργου Κοτοπούλη, στην Ηρώων Πολυτεχνείου αλλά και για χαλαρή βόλτα στον πεζόδρομο της Αγ. Νικολάου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight