Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πάτρα: Η μπουτίκ του Νίκου Αποστολόπουλου έγινε το απόλυτο γαμπριάτικο στέκι!

Πάτρα: Η μπουτίκ του Νίκου Αποστολόπουλο...

Νέος υπεύθυνος καταστήμαος ο Χάρης Παναγόπουλος

Στο απόλυτο γαμπριάτικο στέκι έχει μετατραπεί η μπουτίκ του «δικού μας» κορυφαίου σχεδιαστή μόδας Νίκου Αποστολόπουλου!

Ο καινούργιος υπεύθυνος του καταστήματος της Πάτρας Χάρης Παναγόπουλος, φροντίζει να εξυπηρετεί τον μέλλοντα γαμπρό με σκοπό να βρει το μοντέρνο κοστούμι που του ταιριάζει για να κλέψει τις εντυπώσεις.

Στην μπουτίκ μπορείτε να βρείτε το κατάλληλο κοστούμι για εσάς για την απόλυτη γαμπριάτικη εμφάνιση αφού ο σχεδιαστής Νίκος Αποστολόπουλος φροντίζει πάντα να ενημερώνει τις κολεξιόν του σύμφωνα πάντα με τις τελευταίες τάσεις της μόδας!

Μας προτείνει λοιπόν, κοστούμια σε μπλε αποχρώσεις συνδυασμένα με λιλά ή σιελ αποχρώσεις, total λευκό look για μια λαμπερή εμφάνιση, αλλά και το old time classic μαύρο σμόκιν με ριγέ γκρι παντελόνι! Το σίγουρο είναι πως ό,τι κι αν επιλέξετε, θα τραβήξετε τα βλέμματα όλων!

Τα κοστούμια γάμου στο γαμπριάτικο σαλόνι Νίκος Αποστολόπουλος στην Αθήνα αλλά και στην Πάτρα έχουν τεράστια αποδοχή από τους φετινούς γαμπρούς και σύμφωνα με τον σχεδιαστή, τα χρώματα που διαλέγουν είναι κυρίως το μπλε και το γκρι, αλλά και το μαύρο ως τοπ επιλογή.

Όλα τα καινούργια γαμπριάτικα κοστούμια από τον κορυφαίο σχεδιαστή Νίκο Αποστολόπουλο, μπορείτε να το αγοράσετε online και από το ηλεκτρονικό του κατάστημα http://eshop.nikosapostolopoulos.gr

Η μπουτίκ στην Πάτρα βρίσκεται στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου 67. Τηλ.: 2610 221241

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight