Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Tα ζώδια για σήμερα, 25 Ιουλίου

Tα ζώδια για σήμερα, 25 Ιουλίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Καρκίνος

Μια αρκετά καλή μέρα, με τις θετικές  όψεις της Σελήνης να φέρνουν  ευχάριστες εξελίξεις. Ειδικά το πρωί που σχηματίζει τρίγωνο με τον  τυχερό Δία αλλά και με τον Άρη  στο ζώδιό σας, είναι πιθανό να λάβετε κάποια καλά νέα αλλά και να φανείτε αποτελεσματικοί στη δράση σας, είτε επαγγελματικά ή σε άλλα ζητήματα. Καταφέρνετε αυτά που θέλετε με ευκολία.

Λέων

Οι ευνοϊκές γωνίες που σχηματίζει η Σελήνη σήμερα κάνουν καλό στη  ψυχολογία σας και νιώθετε να έχετε τα πράγματα στον έλεγχό σας. Είναι πιθανό να δεχθείτε και κάποια βοήθεια οικονομική ή να κλείσετε με θετικό τρόπο ορισμένα θέματα. Επίσης είναι μια ερωτική μέρα, ενώ η σχέση με το σύντροφο αποκτά βάθος και ρομαντισμό.

Παρθένος

Κοινωνική κι ευχάριστη μέρα, με τη Σελήνη να σχηματίζει αρκετές ευνοϊκές γωνίες και να βελτιώνει την επικοινωνία και την συναισθηματική ανταλλαγή σε όλες σας τις σχέσεις, φιλικές, αισθηματικές κι επαγγελματικές. Το πρωί μπορεί να υπάρξουν και κάποιες θετικές εξελίξεις, ενώ τα σχέδιά σας πάνε καλά. Ιδανική μέρα για ερωτικά ραντεβού και νέες συνεργασίες.

Ζυγός

Ευχάριστη καθημερινότητα υπόσχονται σήμερα οι θετικές όψεις της Σελήνης, ενώ και στην εργασία τα πράγματα είναι αρκετά καλά. Ειδικά μάλιστα  το πρωί, είναι πιθανό να εξελιχτούν καλά κάποια θέματα, ορισμένα άτομα εξουσίας να σας βοηθήσουν ή να λάβετε εύνοια επαγγελματική. Ιδανική μέρα για να στείλετε βιογραφικά και να προσεγγίσετε ανθρώπους με επιρροή.

Σκορπιός

Θετική, δημιουργική κι ερωτική μέρα, με τις ευνοϊκές όψεις της Σελήνης να ομορφαίνουν τα συναισθήματα και να αυξάνουν τη χαρά και την αισιοδοξία. Δεν αποκλείεται μάλιστα το πρωί να υπάρξουν και κάποια καλά νέα, ερωτικά ή άλλα, ενώ και τα ταξίδια είναι πηγή χαράς. Απολαμβάνετε το φλερτ, τη διασκέδαση, τα σπορ και τον ελεύθερο χρόνο.

Τοξότης

Μπορείτε σήμερα με ευκολία να τακτοποιήσετε θέματα σπιτιού και οικονομικών, με τις θετικές όψεις της Σελήνης  να βοηθούν προς αυτή τη κατεύθυνση και να σας κάνουν αποτελεσματικούς. Ισορροπούν τα συναισθήματα και βιώνετε  ξανά χαρά και ανεμελιά. Πιθανόν να δεχθείτε βοήθεια οικονομική. Ασχοληθείτε με το σπίτι, την οικογένεια και με το να ομορφύνετε το χώρο σας.

Αιγόκερως

Επικοινωνιακή κι ευχάριστη μέρα, καθώς η Σελήνη σχηματίζει πολλές θετικές όψεις. Το πρωί μάλιστα είναι  πιθανό να ακούσετε κάποιες καλές ειδήσεις ή να υπάρξουν θετικές εξελίξεις στις σχέσεις και σε συνεργασίες. Όμορφες βόλτες και συναντήσεις, ωραία ταξιδάκια, ευχάριστη επικοινωνία αλλά και μάθηση, διάβασμα και γράψιμο. Συναντήσεις με συγγενείς και γείτονες.

Υδροχόος

Η Σελήνη σήμερα τονίζει τον οικονομικό σας τομέα, ενώ σχηματίζει πολλές θετικές όψεις, κι έτσι αναμένεται βελτίωση στα έσοδα ή κάποια βοήθεια. Πολύ πιθανόν κιόλας να κάνετε ωραίες αγορές. Το πρωί επίσης είναι πιθανές και  θετικές εξελίξεις στην εργασία  ή και σε θέματα υγείας. Απολαμβάνετε πάντως τις αισθήσεις και τις στιγμές ηρεμίας κι ασφάλειας.

Ιχθύες

Καθώς η Σελήνη διατρέχει το ζώδιό σας σήμερα, σχηματίζει πολλές θετικές  όψεις, οι οποίες σάς κάνουν αποτελεσματικούς στη δράση και πετυχαίνετε  τους στόχους σας. Ειδικά το πρωί, το θετικό της τρίγωνο με τον Δία φέρνει τύχη και κάποιες ευνοϊκές εξελίξεις στα ερωτικά αλλά και αυξημένη χαρά, δημιουργικότητα και ευκαιρίες για παιχνίδι και φλερτ.

Κριός

Αρκετές θετικές όψεις σχηματίζει σήμερα η Σελήνη, κι έτσι αναμένεται να ξεκινήσει καλά η μέρα αλλά και  να συνεχίσει σε θετικό κλίμα. Πιθανόν να ολοκληρώσετε κάποια ζητήματα. Κυρίως όμως τα τρίγωνα που σχηματίζονται με πλανήτες σε ζώδια του νερού, ευεργετούν την ψυχολογία σας και προσφέρουν ψυχική ανάταση αλλά και ευκαιρία για χαλάρωση.

Ταύρος

Σήμερα η Σελήνη σχηματίζει πολλές θετικές όψεις, κι έτσι τα σχέδιά σας αναμένεται να πάνε όπως τα θέλατε. Οι φίλοι, οι ομάδες και το ίντερνετ είναι θετική επιρροή στη ζωή σας τώρα. Ειδικά το πρωί μπορεί να έχετε κάποια καλά νέα. Σημαντική βελτίωση στην επικοινωνία, τόσο με το σύντροφο, όσο και με τους φίλους, τους συγγενείς κλπ.

Δίδυμοι

Οι θετικές όψεις της Σελήνης σήμερα ευεργετούν τα επαγγελματικά αλλά και τα οικονομικά σας. Έτσι, ειδικά το πρωί μπορεί να υπάρξουν θετικές εξελίξεις ή νέα, ενώ τα έσοδα πάνε καλά. Πιθανές και ωραίες αγορές που θα ευχαριστηθείτε. Οι επιθυμίες σας γίνονται εύκολα πράξη τώρα. Άτομα εξουσίας φαίνεται να σάς βοηθούν.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being