Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα - Εργαζόμενοι Αγ. Ανδρέα : Καταγγέλλουν εκλογές παρωδία για το Πρωτοβάθμιο Ειδικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο της 6ης ΥΠΕ - Απόσυρση ψηφοδελτίων

Πάτρα - Εργαζόμενοι Αγ. Ανδρέα : Καταγγέ...

Ανακοίνωση απόσυρσης από τη Δημοκρατική Συνεργασία

Εκλογές παρωδία για το Πρωτοβάθμιο Ειδικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο της 6ης ΥΠΕ καταγγέλλει το Σωματείο Εργαζομένων στο ΓΚΝΠ "Άγιος Ανδρέας". Την ίδια ώρα η Δημοκρατική Συνεργασία ανακοινώνει την απόσυρση του ψγφοδελτίου της.

Σε ανακοίνωσή του το Σωματείο Εργαζομένων στο Νοσοκομείο αναφέρει:

Παράσταση στον Διοικητή της 6ης Υ.ΠΕ είχαν χθες το πρωί τα Δ.Σ των Σωματείων των Νοσοκομείων της περιοχής μας και η ΠΟΕΔΗΝ προκειμένου ακόμη μια φορά να εκθέσουμε στον Διοικητή της Υ.ΠE, τους λόγους και τις διαφωνίες μας για τις καθ' υπόδειξη ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ, για το ΑΠΟΨΙΛΩΜΈΝΟ από αρμοδιότητες ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ της Υ.ΠΕ, όπου η μη ύπαρξη ΚΑΛΠΩΝ στα Νοσοκομεία και η ΕΠΙΣΤΟΛΙΚΗ ΨΉΦΟΣ, δεν εγγυώνται το ΑΔΙΑΒΛΗΤΟ των ΕΚΛΟΓΩΝ.

ΕΚΛΟΓΕΣ για τις οποίες σήμερα το πρωί, οι επικεφαλής των παρατάξεων - οι υπεύθυνοι των ψηφοδελτίων, θα αποσύρουν και επισήμως τα ψηφοδέλτια τους, απ΄ αυτές τις φιάσκο εκλογικές διαδικασίες, καλώντας παράλληλα τούς Εργαζόμενους να γυρίσουν την πλάτη-να μην συμμετάσχουν σ΄ αυτές τις Εκλογές ΠΑΡΩΔΙΑ.

Επίσης σ΄ αυτήν την Συνάντηση, αξίζει να το επισημάνουμε, ότι μπήκαν και τα ζητήματα που έχουν να κάνουν με:

 

  • Ø Την διαδικασία των διακομιδών που έχει ανοίξει επικίνδυνα στο ΠΠΝΡΙΟΥ.
  • Ø Τα προβλήματα με τις καθυστερήσεις, τόσο στην εγκατάσταση του νέου Εργολάβου  στο 7όροφο κτίριο, όσο και με την μεταστέγασή μας στο διώροφο.
  • Ø Την Συμπεριφορά και πρακτική της υποδιοικήτριας της Υ.ΠΕ απέναντι στους Εργαζόμενους και ειδικά στα διορισμένα μέλη του Υπηρεσιακού που ταλαιπωρεί στις Δικαστικές Αρχές επειδή τόλμησαν καθ΄ υπόδειξη Ρακιντζή να τις επιβάλλουν ποινή, ζήτημα για το οποίο έπεται συνέχεια.

 

Με ανακοίνωσή της η Δημοκρατική Συμμαχία γνωστοποιεί την απόσυρση του ψηφοδελτίου της. Συγκεκριμένα αναφέρει:

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Για τις  ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ

ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ της 6ης Υ.ΠΕ

O Διοικητής της 6ης Υ.ΠΕ, εναρμονισμένος πλήρως στην ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ του ¨ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΜΕΝ και ΔΙΑΤΤΑΣΟΜΕΝ¨, ερήμην όλων μας και παρά τις κατ΄ επανάληψιν επισημάνσεις όλων των παρατάξεων αλλά και αρκετών Συνδικαλιστικών φορέων,

προχώρησε δυστυχώς εν μέσω θέρους

στον προσδιορισμό και την δρομολόγηση της διεξαγωγής των Εκλογικών Διαδικασιών για την ΑΝΑΔΕΙΞΗ των Αιρετών Εκπροσώπων μας στο Αποψιλωμένο από αρμοδιότητες Υπηρεσιακό Συμβούλιο της Υ.ΠΕ.

Εκλογικές Διαδικασίες, καθ΄ υπόδειξη, διάτρητες, χωρίς κάλπες σ΄ όλες τις Νοσοκομειακές μονάδες, με επιστολική ψήφο που δεν εγγυώνται το ΑΔΙΑΒΛΗΤΟ.

Εκλογικές    Διαδικασίες

στις οποίες η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ μας ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ δεν μας επιτρέπει να ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΜΕ, οδηγώντας μας παράλληλα και στην αμφισβήτησή τους.

Για όλα αυτά, που δεν είναι και τα μόνα

ΑΠΟΣΥΡΟΥΜΕ το ψηφοδέλτιό μας, απ΄ αυτήν την ΦΙΑΣΚΟ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΚΑΛΩΝΤΑΣ παράλληλα όλους τους Συναδέλφους - Εργαζόμενους να γυρίσουν την πλάτη σ’ αυτές τις μεθοδεύσεις και να μην συμμετάσχουν σ’  αυτές  τις ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΑΡΩΔΙΑ.

Από  την    ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ          ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις