Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Α.Μαζαράκης:"Προϊστάμενός μου ο υφιστάμενός μου;" Tι λέει για την επιλογή του στη θέση του Διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας του Αγ. Ανδρέα

Α.Μαζαράκης:"Προϊστάμενός μου ο υφι...

Η τοποθέτησή του προκάλεσε αντιδράσεις

Η τοποθέτηση του Ανδρέα Μαζαράκη, Διευθυντή της Καρδιολογικής Κλινικής του ΓΚΝΠ 'Άγ. Ανδρέας" στη θέση του Διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας του νοσοκομείου έχει προκαλέσει ενστάσεις από τους άλλους τρεις γιατρούς που είχε προτείνει το Επιστημονικό Συμβούλιο ενώ η Τριμελής Επιτροπή Ιατρών του Νοσοκομείου του «Αγ. Ανδρέα» ζητά την ανάκληση της απόφασης, καθώς όπως τονίζει, ήταν τέταρτος στη σειρά.

Ο Ανδρέας Μαζαράκης σε επιστολή του αναφέρει ότι "πράγματι ο νόμος υποχρεώνει τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ να επιλέξει έναν από τους τρεις προτεινόμενους από το Επιστημονικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου, χωρίς να δεσμεύεται από τη σειρά κατάταξης. Οι δύο όμως από τους τρεις προτεινόμενους δεν είχαν τα τυπικά προσόντα που απαιτεί ο νόμος. Ο μεν τέως διευθυντής Ιατρικής υπηρεσίας δεν προΐσταται τμήματος , εργαστηρίου ή μονάδος.{....] Ο δεύτερος γιατρός της προτεινόμενης λίστας προΐσταται του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών με ανάθεση και όχι με επιλογή και κρίση. Επιπλέον , επειδή κατέχει προσωποπαγή θέση δεν έχει τον βαθμό του συντονιστή διευθυντή. Εάν επιλεγόταν θα είχαμε το παράδοξο ότι αν και υφιστάμενός μου στην Καρδιολογική Κλινική, θα ήταν προϊστάμενός μου στην Ιατρική Υπηρεσία. Για το θέμα αυτό υπάρχει σχετική γνωμοδότηση του Νι=ομικού Συμβουλίου του Κράτους".

Η επιστολή του κ. Μαζαράκη καταλήγει λέγοντας ότι διαβίβασε τις παραπάνω ενστάσεις με τη μορφή της ιεραρχικής προσφυγήε στη διοίκηση της 6ης ΥΠΕ και επειδή ήταν σύμφωνες με το νόμο έγιναν δεκτές".

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις