Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Στο Θέατρο Βράχων στο Βύρωνα με νέο μουσικό πρόγραμμα η Νίνα Λοτσάρη την Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Στο Θέατρο Βράχων στο Βύρωνα με νέο μουσ...

Στη συνέχεια θα περιοδεύσει σε επιλεγμένους σταθμούς ανά την Ελλάδα

«Summertime-The concerts», αυτός είναι ο τίτλος του μουσικού προγράμματος που παρουσιάζει το φετινό καλοκαίρι η ταλαντούχα Πατρινή λυρική ερμηνεύτρια, ηθοποιός και σώουγούμαν Νίνα Λοτσάρη.

Αυτήν την Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013 στις 21.00, η Νίνα Λοτσάρη θα δώσει την 1η συναυλία της καλοκαιρινής της παράστασης, στο Θέατρο Βράχων - «Μελίνα Μερκούρη» στον Βύρωνα. Με έντονα καλοκαιρινή διάθεση η αισθαντική σοπράνο αναμένεται να παρασύρει το κοινό σε ένα εντυπωσιακό one woman show όπως ξέρει μόνο η ίδια να στήνει.

Με το μπρίο και το μεσογειακό ταμπεραμέντο της, θα παρουσιάσει μεγάλες επιτυχίες από την παγκόσμια και ελληνική μουσική σκηνή, σε ένα ρεπερτόριο που ντύνει ιδανικά τα καλοκαιρινά μας βράδια. Οι ενορχηστρώσεις είναι του Κωνσταντίνου Παγιάτη.

Να θυμίσουμε ότι η τελευταία φορά που η Νίνα Λοτσάρη επισκέφθηκε την Πάτρα με μία παράσταση ήταν τον περασμένο χειμώνα στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών στο Ρίο, μαζί με την μαέστρο Ευγενία Μανωλίδου.

Πριν λίγο καιρό, στα τέλη Ιουνίου είχε ακουστεί ότι θα λάμβανε μέρος στην παράσταση «Ένα παιδί μετράει τ’ άστρα» όπου παίζει ο Κώστας Βουτσάς και ο Θανάσης Τσαλταμπάσης (τελικά δεν συμμετέχει) που είχε προγραμματιστεί να έρθει στο Αρχαίο Ωδείο της Πάτρας αλλά τελικά αναβλήθηκε.

Η τιμή του εισιτηρίου στο θέατρο Βράχων είναι στην προπώληση: 10€ και στην είσοδο: 12€

*Δεν αποκλείεται να συμπεριλάβει και την γενέτειρα της την Πάτρα στο πρόγραμμα της περιοδείας του νέου της προγράμματος η Νίνα Λοτσάρη και να έρθει αργότερα μέσα στο καλοκαίρι και εδώ.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight