Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Συνεχίζουν κι επεκτείνουν την κατάληψη εργαζόμενοι του "Αγίου Ανδρέα" για τις διακομιδές

Πάτρα: Συνεχίζουν κι επεκτείνουν  την κα...

Υπό κατάληψη και διοικητικές υπηρεσίες

Η ανακοίνωση  του Σωματείου Εργαζομένων στο ΓΚΝΠ 'Άγιος Ανδρέας' αναφέρει: "Συνεχίζουμε και σήμερα τις ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ μας, ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΙ για την ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ, την ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ και μη ΣΥΝΝΟΜΗ ΑΠΟΦΑΣΗ του ΔΙΟΙΚΗΤΗ του Νοσοκομείου, που μετακινεί χωρίς τελειωμό ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΦΟΡΕΙΣ στο Γρ. Κινήσεως προκειμένου να αναλάβουν τις διακομιδές Ασθενών, την λειτουργία τμήματος που δεν υφίσταται στον Οργανισμό του Νοσοκομείου, διαλύοντας έτσι άλλες οργανικές νευραλγικές Υπηρεσίες, με κίνδυνο για τούς Ασθενείς και τούς Εργαζόμενους..

Συνεχίζουμε λοιπόν και σήμερα 8.7.13 για τέταρτη συνεχή ημέρα την ΚΑΤΑΛΗΨΗ, μια ΚΑΤΑΛΗΨΗ που την επεκτείνουμε στο σύνολον των ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ σε ένδειξη ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ στην ΑΠΟΦΑΣΗ του ΔΙΟΙΚΗΤΗ, ο οποίος αν και ευρισκόμενος υπό ΚΑΤΑΛΗΨΗ και παρά την διαδικασία των ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΩΝ στην οποία βρισκόμαστε, προχώρησε σε ΝΕΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΦΟΡΕΑ στο Γρ. Επιστασίας για τις ανάγκες των διακομιδών, μια μετακίνηση που προέρχεται από το Κ. Υ κ ΑΧΑΪΑΣ, η οποία μαζί με την προηγούμενη διαλύει την όποια υποδομή είχαμε εκεί, αποδυναμώνοντας έτσι περαιτέρω και αυτό το ΚΈΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ.

Αυτές τις παρεμβάσεις του Διοικητή του Νοσοκομείου, που είναι καθ΄ υπόδειξη του ΔΙΟΙΚΗΤΉ της 6ης Υ.ΠΕ, δεν είναι δυνατόν να τις αποδεχθούμε, γιατί διαλύουν τα ΚΕΝΤΡΑ ΥΓΕΙΑΣ, αλλά και τμήματα του Νοσοκομείου, θέτοντας έτσι σε κίνδυνο τούς ΑΣΘΕΝΕΙΣ.

Για όλους αυτούς τούς λόγους

ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΟΥΜΕ και πάλι σήμερα στις 10 το Πρωί ΕΚΤΑΚΤΩΣ, για να εκτιμήσουμε αυτήν την απαράδεκτη κατάσταση που διαμορφώθηκε εξαιτίας των προαναφερόμενων διαλυτικών αποφάσεων του ΔΙΟΙΚΗΤΉ και για να επαναπροσδιορίσουμε τις  ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΉΣΕΙΣ μας μετά τα νέα δεδομένα, για να αντιμετωπίσουμε την διάλυση των υπηρεσιών που επέρχεται από την ασκούμενη κυβερνητική πολιτική και που επισπεύδεται από την ανικανότητα άσκησης σωστής Διοίκησης τόσο από τον Διοικητή της 6ης Υ.ΠΕ, όσο και από τον Διοικητή του Νοσοκομείου.

 

Δυστυχώς ακόμη μια φορά, οφείλουμε να επισημάνουμε ότι:

ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ - ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ - ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ και οι ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

των ΜΠΑΡΑΚΟΥ – ΚΑΤΣΙΒΕΛΛΑ και  ΚΟΣΜΟΠΟΥΛΟΥ

ΘΕΤΟΥΝ σε ΚΙΝΔΥΝΟ τους ΑΣΘΕΝΕΙΣ και τους ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ

και  γι΄  αυτούς  τους  λόγους  ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ  ΑΜΕΣΑ

Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ των ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΩΝ  ΑΡΧΩΝ

Δυστυχώς η Τακτική τους και η πρακτική τους:

 

ΟΔΗΓΕΙ τους ΠΟΛΙΤΕΣ στους ΙΔΙΩΤΕΣ με ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις