Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Θερμή υποδοχή του βετεράνου τριαθλητή Τάσου Σταθόπουλου στο Δημαρχείο

Πάτρα: Θερμή υποδοχή του βετεράνου τριαθ...

Αύριο το πρωί

Στο Δημαρχείο θα υποδεχθούν αύριο (Πέμπτη 4 Ιουλίου) στις 9 το πρωί, τον 62χρονο βετεράνο τριαθλητή Τάσο Σταθόπουλο, που θα αγωνιστεί με τη φανέλα του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα», οι αντιδήμαρχοι Υποστήριξης Δημότη, Εθελοντισμού, Ισότητας Φύλων, και Ένταξης Μεταναστών Μαρία Ανδρικοπούλου-Ρούβαλη και Διοίκησης και Επικοινωνίας Χαράλαμπος Στανίτσας.
Ο Τάσος Σταθόπουλος, παρά την γνωστή (μερική) αναπηρία του σε δεξί χέρι και πόδι θα καλύψει τις αποστάσεις του Ultraman Triathlon.
Σήμερα το μεσημέρι ξεκίνησε τον αγώνα του κολυμπώντας 10 χιλιόμετρα την απόσταση Ψάθα - τέρμα Αλεποχωρίου Αττικής. Στη συνέχεια θα ποδηλατήσει τα 420 χιλιόμετρα από Αλεποχώρι μέχρι τη Βάρδα Ηλείας και επιστροφή στη Κόρινθο. Από Κόρινθο θα καλύψει τρέχοντας τα 84 χιλιόμετρα για να τερματίσει στον ξενώνα της «ΦΛΟΓΑΣ» στην Αθήνα πρωινές ώρες της Παρασκευής. Το όλο εγχείρημα θα διαρκέσει 35-40 ώρες αγωνιστικής δράσης με μικρά διαλύματα. Η ποδηλατική και δρομική διαδρομή θα πραγματοποιηθεί επί της παλιάς εθνικής οδού. 
Συνοδοί στην ατομική του υπέρβαση για κάθε βοήθεια θα είναι οι άξιοι Σπαρταθλητές, Τάκης Σκουλής (Δάσκαλοs των Ελλήνων δρομέων) και Σπύρος Σπυρόπουλος που αναβίωσαν τρέχοντας τον Φειδιππίδιο άθλο Αθήνα- Σπάρτη- Αθήνα 490 χιλ. 
Ο Τάσος Σταθόπουλος ελπίζει στην ευαισθητοποίηση συγγενών, φίλων, συναθλητών, αθλητικών Συλλόγων και τους καλεί στον κοινό ιερό σκοπό με κατάθεση συμβολικού χρηματικού ποσού τουλάχιστον για ένα από τα συνολικά 514 αγωνιστικά χιλιόμετρα που θα διανύσει

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις