Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Tα ζώδια για σήμερα, 2 Ιουλίου

Tα ζώδια για σήμερα, 2 Ιουλίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Καρκίνος

Καθώς ο φωτεινός Ήλιος διατρέχει το ζώδιό σας, δημιουργεί μια δύσκολη αντίθεση με τον “σκοτεινό” Πλούτωνα, η οποία είναι λογικό εδώ και μια εβδομάδα να “βυθίζει” τη ψυχολογία σας, ενώ ίσως νιώθετε ένα αίσθημα ματαιότητας, κυρίως σε θέματα σχέσεων. Είναι μια όψη που ζητά βάθος στην αντιμετώπιση των προβλημάτων και όχι απλά να νιώθετε θύματα της μοίρας.

Λέων

Ξεκαθαρίσματα και κλείσιμο κύκλων φέρνει η δύσκολη όψη Ήλιου-Πλούτωνα, κι έτσι είναι πιθανό τις τελευταίες μέρες να έρχονται στην επιφάνεια μυστικά που σας κρατούσαν  οι άλλοι αλλά και που εσείς οι ίδιοι δεν παραδεχόσασταν στον εαυτό σας. Παρασκήνια πιθανά επίσης. Κορυφώνεται σήμερα η επιρροή αυτή, η οποία σας κάνει να νιώθετε κάπως αβοήθητοι επαγγελματικά αλλά και σε υγεία.

Παρθένος

Σήμερα κορυφώνεται μια δύσκολη όψη, η αντίθεση Ήλιου-Πλούτωνα, η οποία εδώ και μια εβδομάδα φέρνει ξεκαθαρίσματα στις φιλικές και αισθηματικές σχέσεις, αλλά και στις σχέσεις σας με τα παιδιά. Προσέξτε να μην περιπλέκετε τις καταστάσεις με “θεωρίες συνωμοσίας” ή με ίντριγκες, μυστικά και κουτσομπολιά. Βλέπετε άλλες πλευρές των ανθρώπων – συγχωρείστε τους.

Ζυγός

Αίσθημα αδιεξόδου προκαλεί η δύσκολη αντίθεση Ήλιου-Πλούτωνα την τελευταία εβδομάδα, ενώ κορυφώνεται σήμερα η επιρροή της. Θέματα επαγγελματικά, οικονομικά και σπιτιού κυρίως, δεν φαίνεται να προχωρούν, όμως τίποτα στην ζωή δεν μένει απολύτως στάσιμο. Το σίγουρο είναι ότι πρέπει να σκεφτείτε τα πράγματα πιο σοβαρά και βαθιά.

Σκορπιός

Έμμονες ιδέες αλλά και μυστικά βγαίνουν για μια ακόμα φορά στην επιφάνεια, με την δύσκολη όψη  Ήλιου-Πλούτωνα εδώ και μια εβδομάδα να προκαλεί ζυμώσεις νοητικές και ξεκαθαρίσματα στις συγγενικές σχέσεις αλλά και στις επαφές σας γενικά. Κορυφώνεται η όψη αυτή σήμερα, ενώ εμπόδια προκαλεί και σε ταξίδια, μετακινήσεις, νομικά θέματα και άλλες συναλλαγές.

Τοξότης

Δοκιμάζει ιδιαίτερα τα οικονομικά σας η αντίθεση Ήλιου-Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα και λειτουργεί εδώ και μια εβδομάδα. Τόσο στα έσοδα, όσο και γύρω από θέματα δανείων, εφορίας, ασφαλειών, κληρονομικών, επενδύσεων κλπ, μπορεί να βιώνετε αδιέξοδα, τα οποία ας έχετε υπόψιν ότι ξανά προς το τέλος Ιουλίου έως τα μέσα Αυγούστου θα ενταθούν.

Αιγόκερως

Άμεσα επηρεάζει το ζώδιό σας η αντίθεση Ήλιου-Πλούτωνα, λόγω της οποίας μπορεί να νιώθετε αποδυναμωμένοι σε ένα επίπεδο, τόσο στις σχέσεις και τις συνεργασίες, όσο και  σε οικονομικά και άλλα προσωπικά  θέματα. Λογικό είναι επίσης τις τελευταίες μέρες να έχει “βυθιστεί” η ψυχολογία σας, όμως η όψη αυτή βοηθά στην ενδοσκόπηση και εσωτερική ανακάλυψη.

Υδροχόος

Για πολλά χρόνια ακόμα, με την αργή διέλευση του Πλούτωνα απ' τον τελευταίο σας οίκο, θα πρέπει να μάθετε να είστε απολύτως ειλικρινείς με τη συνείδησή σας και να μην δικαιολογείτε ή διανοητικοποιείτε τα λάθη σας, καθώς αυτά θα σας συναντούν μετά. Κάτι τέτοιο γίνεται και αυτές τις μέρες με την αντίθεση Ήλιου-Πλούτωνα – αποκαλύψεις και τελμάτωση.

Ιχθύες

Η δυσμενής αντίθεση Ήλιου-Πλούτωνα δημιουργεί μπερδέματα και ίντριγκες σε φιλικές κι ερωτικές σχέσεις – πιθανά και ξεκαθαρίσματα. Το πόσο όμως θα είναι τελειωτικά αυτά τα ξεκαθαρίσματα, είναι αμφίβολο, καθώς ο ανάδρομος Ερμής μέχρι τις 20/7 θα φέρει αρκετές ακόμα αναθεωρήσεις. Μην εισχωρείτε πολύ στη ζωή των άλλων και με διάθεση ελέγχου.

Κριός

Η αντίθεση Ήλιου-Πλούτωνα εδώ και μια εβδομάδα περίπου, μπορεί να σας  κάνει να νιώθετε ότι τα χέρια  σας είναι δεμένα, ενώ κυρίως θέματα επαγγελματικά και σπιτιού δεν μπορούν να προχωρήσουν όπως ίσως θα θέλατε. Σήμερα κορυφώνεται η όψη αυτή και θα πρέπει να προσέξετε τους ανταγωνισμούς με άτομα εξουσίας αλλά και με την οικογένεια.

Ταύρος

Οι προηγούμενες μέρες ήταν λίγο “βαριές”, λόγω της δύσκολης αντίθεσης Ήλιου-Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα. Σάς επηρεάζει κυρίως νοητικά κι επικοινωνιακά, γι' αυτό είναι λογικό να παρουσιάζονται φοβικές ή “μαύρες” σκέψεις και να δυσκολεύεστε να επικοινωνήσετε. Είναι μια όψη που ζητά βάθος σκέψης. Ίντριγκες με συγγενείς και στο περιβάλλον σας γενικά.

Δίδυμοι

Η δύσκολη αντίθεση Ήλιου-Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα, σάς κάνει να νιώθετε κάπως εγκλωβισμένοι  οικονομικά εδώ και μια εβδομάδα περίπου. Τόσο τα έσοδα, όσο και θέματα εφορίας, ασφαλειών, δανείων κλπ έχουν δημιουργήσει έναν κλοιό, ο οποίος μάλιστα θα ενταθεί και προς το τέλος Ιουλίου και στο πρώτο μισό του Αυγούστου.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being