Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Θέμης Γεωργαντάς παρουσιάζει: Μύρωνα Στρατή, Ήβη Αδάμου και Stavento απόψε στην Πλατεία Γεωργίου

Ο Θέμης Γεωργαντάς παρουσιάζει: Μύρωνα Σ...

Η Amita Motion Tour επιστρέφει στην Πάτρα

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά η Amita Motion ετοιμάζεται να μας χαρίσει τις πιο θετικές στιγμές και μουσικές εμπειρίες: Το Amita Motion Tour 2010 είναι γεγονός και σταθμεύει απόψε στις 6 το απόγευμα στην Πάτρα με πολλούς γνωστούς προσκεκλημένους.

Το πιο θετικό Tour μας ταξιδεύει μαζί με αγαπημένους καλλιτέχνες σε μια ξεχωριστή εκδήλωση με μουσική, ρυθμό, παιχνίδια. Οι Stavento, η Ήβη Αδάμου, ο Μύρωνας Στρατής, οι Professional Sinnerz και ο Κόμης Χ, οι Μέλιsses και οι Decibell υπόσχονται μοναδικές εμπειρίες που θα εκτοξεύσουν τη Θετική μας Ενέργεια στα ύψη.

Την βραδιά θα απογειώσουν οι Φιλανδοί Sunrise Avenue. Το Amita Motion Tour θα κορυφωθεί στην Αθήνα με την καθιερωμένη πλέον Ημέρα Θετικής Ενέργειας, στις 17 Σεπτεμβρίου, που θα απογειωθεί για μια ακόμη χρονιά από guests έκπληξη! Άλλωστε οι εκπλήξεις δεν σταματούν ποτέ όταν μιλάμε για την πιο θετική ημέρα του χρόνου! Φυσικά, η Θετική Ενέργεια θα απογειωθεί στα πιο απολαυστικά happenings στη Gameland, ενώ και φέτος το Amita Motion Tour και την Ημέρα Θετικής Ενέργειας θα παρουσιάσει ο Πρεσβευτής Θετικής Ενέργειας, Θέμης Γεωργαντάς.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight