Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

"Ανεβαίνει" το TAE KWON DO της Πάτρας

"Ανεβαίνει" το TAE KWON DO της Πάτρας
Κόντης Γιάννης

Σε σεμινάριο προπονητών οι Κωνσταντίνος και Αντώνης Αντωνακώπουλος

Το πρώτο σεμινάριο προπονητών TAE KWON DO είναι γεγονός και από αυτό δεν μπόρεσαν να λείψουν οι κορυφαίοι προπονητές της πόλης μας. Αυτοί δεν είναι άλλοι από τους Κωνσταντίνο Αντωνακόπουλο (Αστραπή Πατρών) και Αντώνη Αντωνακόπουλο (Έκρηξη Πατρών).

Το σεμινάριο αποτέλεσε ένα μοναδικό γεγονός για το άθλημα, καθώς το παρακολούθησαν πολλοί προπονητές από όλη την Ελλάδα, καθώς και κορυφαίοι καθηγητές, με σπουδαιότερο τον κορεάτη SUN JANG LEE, που είναι Παγκόσμιος πρωταθλητής στην Σεούλ το 1985 και προπονητής στο KEIMYUNG UNIVERSITY, από το 1996.

Οι προπονητές Κωνσταντίνος και Αντώνης Αντωνακόπουλος είχαν πολλά να πάρουν από το διήμερο αυτό σεμινάριο, αφού έκαναν πρωί και  απόγευμα προπόνηση και μάθημα πάνω σε νέες τεχνικές και λακτίσματα του αθλήματος.

Ενημερώθηκαν επίσης και για τους νέους κανονισμούς των αγώνων με «ηλεκτρονικούς» θώρακες, έτσι ώστε να μπορούν να μεταφέρουν τις εξελίξεις του αθλήματος στους συλλόγους τους, Αστραπή και Εκρηξη.

Στόχος των δύο σωματείων είναι να συνεχίσουν να παραμένουν στην κορυφή σε πανελλήνιο και διεθνές επίπεδο, όπως άλλωστε τους έχουμε συνηθίσει, χρόνια τώρα.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports