Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μπλεγμένος σε υπόθεση στοιχημάτων ο Τζιμπούρ! - Έρευνα για ύποπτο έμβασμα ενός εκατομμυρίου ευρώ

Μπλεγμένος σε υπόθεση στοιχημάτων ο Τζιμ...

Από τους Οικονομικούς Εισαγγελείς

Στο «στόχαστρο» των οικονομικών εισαγγελέων βρίσκεται ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Ραφίκ Τζιμπούρ. Ο Αλγερινός επιθετικός που πριν από λίγες μέρες ήρθε σε προφορική συμφωνία με τους «ερυθρόλευκους» για την ανανέωση του συμβολαίου του, ελέγχεται για ένα «ύποπτο» έμβασμα ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ που φέρεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να κατατέθηκε στους τραπεζικούς του λογαριασμούς το 2011 από εταιρεία στοιχημάτων.

Οι οικονομικοί εισαγγελείς Γρ. Πεπόνης και Σπ. Μουζακίτης, ζήτησαν από την Οικονομική Αστυνομία να διερευνηθεί πως έφτασε το προαναφερόμενο ποσό στον παίκτη των "ερυθρόλευκων" και αν πίσω από αυτό κρύβεται πιθανή έκνομη δραστηριότητα.

Για την διαλεύκανση του θέματος αναμένεται οι αρμόδιες αρχές να ζητήσουν και την δικαστική συνδρομή της χώρας όπου εδρεύει η συγκεκριμένη στοιχηματική εταιρεία. Επιπλέον, σύμφωνα με πληροφορίες που έφτασαν στις εισαγγελικές αρχές, ο ποδοσφαιριστής φέρεται να μην έχει υποβάλει φορολογική δήλωση από το 2007 παρόλο που ήταν υποχρεωμένος από το νόμο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports