Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ανδρέας Μολφέτας: "Θα υπάρξει βόμβα μεγατόνων στο ελληνικό μπάσκετ"

Ανδρέας Μολφέτας: "Θα υπάρξει βόμβα...

Ο πρόεδρος του Απόλλωνα μίλησε για την ΚΑΕ

Ο Ανδρέας Μολφέτας μετά το τέλος της νικηφόρας αναμέτρησης του κυπέλλου του Απόλλωνα, μίλησε για το θέμα που έχει προκύψει με το αν είναι εφικτό να δημιουργηθεί νέα ΚΑΕ από την στιγμή που έχει οφειλές η παλιότερη, που δεν έχει καμία σχέση με τη νέα.

Όπως έκανε γνωστό ο "μελανόλευκος" παράγοντας έχει γίνει καταγγελία από δικηγόρο προκειμένου να μην συσταθεί νέα ΚΑΕ από την στιγμή που οφείλονται δεδουλευμένα από την προηγούμενη σε αθλητές.

Ο πρόεδρος του Απόλλωνα εξήγησε λοιπόν αναλυτικά όλες τις διαδικασίες που έχουν γίνει προκειμένου να υπάρξει απόλυτη νομιμότητα στο θέμα. Όπως ανέφερε:

"Έχουμε ακολουθήσει κατά γράμμα το νόμο, όταν ο Απόλλωνας έπεσε στην Β΄ Εθνική, ξέραμε γιατί το κάναμε, προκειμένου να ξεκινήσουμε τη νέα μας πορεία με υγεία και γυρίσαμε πολύ γρήγορα εκεί που ανήκουμε στην Α1 Εθνική.

Ξεκινήσαμε τις διαδικασίες για να γίνουμε ΚΑΕ και ο νόμος είναι σαφής, όταν  περάσουν 30 μήνες από την παλιά ΚΑΕ, τότε μπορεί να δημιουργηθεί νέα ΚΑΕ με άλλο ΑΦΜ. Όταν πήγαμε να πάρουμε τον αριθμό μητρώου εταιριών, τότε μας ενημέρωσαν ότι υπάρχει μια καταγγελία από ένα δικηγόρο στην Αθήνα που λέει ότι δεν πρέπει να δημιουργηθεί νεα ΚΑΕ καθώς υπάρχουν οφειλές σε δυο παλιούς παίκτες του Απόλλωνα, από τους Γιοσίποβιτς  και Σταυρόπουλο.

Το υπουργείο ανάπτυξης με ερώτημα του προς την Ε.Ε.Α. ρωτα τι μπορεί να κάνει ο Απόλλωνας να κάνει δεύτερη ΚΑΕ; Αλλά ο νόμος είναι σαφής. Τι γίνεται επιτέλους σε αυτή την Ελλάδα;

Σήμερα στην Ε.Ε.Α. βρέθηκαν οι δύο δικηγόροι του Απόλλωνα, οι Παπαδόπουλος-Μιχαλόπουλος που παρακολούθουν το θέμα, έχουμε δραστηριοποιηθεί και πιστεύω ότι μέχρι τις 25 Σεπτεμβρίου θα έχει λυθεί το πρόβλημα. Θα κερδίσει και αυτή την μάχη ο Απόλλωνας. Αλλιως θα υπάρχει βόμβα μεγατόνων στο ελληνικό μπάσκετ.

Πάντως μας προκαλεί εντύπωση για ποιο λόγο οι δυο αυτοί αθλητές δεν πάνε να ζητήσουν τα χρήματα τους από την παλιά ΚΑΕ και έκαναν αυτή την καταγγελία; Τι δουλειά έχουμε εμείς με αυτά τα χρήματα; Τι κρύβεται πίσω από αυτή την ιστορία;

Πιστεύω να πρυτανεύσει  η λογική και να πάνε όλα καλά. Για αυτό το θέμα, αύριο θα έχω συνάντηση και με τον Υφυπουργό Αθλητισμό Γιάννη Ιωαννίδη".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports