Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Κεραυνός Αιγίου: Καλωσόρισε και επίσημα τον Παναγιώτη Τσεκλένη

Κεραυνός Αιγίου: Καλωσόρισε και  επίσημα...

Μία ακόμη παρουσίαση

Μία ακόμη παρουσίαση έκανε χθες το βράδυ η διοίκηση του Κεραυνού Αιγίου, αυτή τη φορά στο ίντερνετ καφέ «games way net» του Κώστα Νικολόπουλου (Π. Χαραλάμπους 5 - Αίγιο), όπου καλωσόρισε και  επίσημα στην μπασκετική οικογένεια τον Παναγιώτη Τσεκλένη.

Ο Τσεκλένης είναι 24 ετών, αγωνίζεται στις θέσεις «3» και «4» και πέρυσι αγωνίστηκε με επιτυχία στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με την Ολυμπιάδα Πατρών, όπου και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της ομάδας και τρίτος σε ολόκληρο τον 1ο Ομιλο Νότου με 356 πόντους. Πριν από την Ολυμπιάδα ανήκε στην Ε.Α. Πατρών, από όπου και ξεκίνησε, πανηγυρίζοντας την κατάκτηση του Πρωταθλήματος της Α1 ΕΣΚΑ-Η, ενώ συμμετείχε και στην Γ’ Εθνική με προπονητή τον τωρινό προπονητή του Κεραυνού Θανάση Λιόνα.

Στην παρουσίαση, ο νέος παίκτης της Αιγιώτικης ομάδας δήλωσε: «Πρώτα απ’ όλα ευχαριστώ την διοίκηση και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και με ήθελαν στην ομάδα. Είμαι χαρούμενος που θα αγωνιστώ τη νέα χρονιά με την φανέλα του Κεραυνού και από την μεριά μου θα δουλέψω όσο περισσότερο μπορώ, ώστε να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της, που είναι πρωταγωνιστικοί».

Από την πλευρά της διοίκησης, ο πρόεδρος Χάρης Μπόγδανος και τα μέλη Σπύρος Μουρίκης και Γιώργος Κατσιμπίρης ευχήθηκαν στον χορηγό και στον παίκτη να έχουν καλή χρονιά με υγεία.

Τέλος, ο κ. Νικολόπουλος, ιδιοκτήτης του «games way net», τόνισε ότι η ομάδα πρέπει να στηριχθεί από τον κόσμο της Αιγιάλειας και κερδίσει την άνοδο  Κατηγορία, γιατί της αξίζει.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports