Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ρεκόρ συμμετοχών στο 4ο Διεθνές Σιρκουί για Καρτ στην Πάτρα

Ρεκόρ συμμετοχών στο 4ο Διεθνές Σιρκουί ...

Παρών και ο σημαντικότερος εν ενεργεία οδηγός του αθλήματος και πέντε φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, ο Ιταλός Davide Foré.

Ρεκόρ συμμετοχών έχει ήδη σημειωθεί στο 4ο Διεθνές Σιρκουί για Καρτ (PICK - ΛΟΥΞ COLA), που θα φιλοξενήσει η Πάτρα το διήμερο 29 και 30 Σεπτεμβρίου 2012.

Η προθεσμία για τις δηλώσεις συμμετοχής ολοκληρώθηκε και σε πείσμα των καιρών το ενδιαφέρον ελλήνων και ξένων οδηγών του καρτ είναι αυξημένο. Το «παρών» στη μεγάλη γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού θα δώσουν οι καλύτεροι έλληνες οδηγοί, αλλά και μεγάλα ονόματα του καρτ όπως είναι ο σημαντικότερος εν ενεργεία οδηγός του αθλήματος και πέντε φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, ο Ιταλός Davide Foré.

Ο αριθμός των συμμετοχών θα ανακοινωθεί στη συνέντευξη τύπου που θα παραχωρήσουν η Οργανωτική Επιτροπή, οι χορηγοί και οι θεσμικοί φορείς που στηρίζουν το 4ο Διεθνές Σιρκουί για Καρτ (PICK - ΛΟΥΞ COLA), την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012 (12.00) στην αίθουσα KG Ballroom II του ξενοδοχείου King George Palace (Βασ. Γεωργίου Α’ 3, Σύνταγμα), στην Αθήνα.

Ενημέρωση για το αγωνιστικό πρόγραµµα παρέχεται από την επίσηµη ιστοσελίδα της διοργάνωσης (www.pickpatras.gr). Επίσης, θα αναρτώνται κατά την διάρκεια του αγωνιστικού διημέρου ανακοινώσεις, δελτία τύπο και φωτογραφικό υλικό.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports