Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πάτρα: Μετά από χίλια βάσανα η Παναχαϊκή απέκτησε έδρα το Παμπελοποννησιακό

Πάτρα: Μετά από χίλια βάσανα η Παναχαϊκή...

Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε πριν από λίγο την υπογραφή της σχετική σύμβασης

Μετά από δυο ημέρες συζητήσεων, αντιπαραθέσεων και έντονων ζυμώσεων μεταξύ των δημοτικών συμβούλων, αλλά και της διοίκησης της ΠΑΕ, η Παναχαϊκή επιτέλους απέκτησε έδρα. Σχεδόν ομόφωνα, το Δημοτικό Συμβούλιο ενέκρινε την υπογραφή της σχετικής σύμβασης και έτσι η ομάδα έχει επιτέλους έδρα και δεν κινδυνεύει με υποβιβασμό.

Το Σώμα ενέκρινε την πρόταση του Δημάρχου Γιάννη Δημαρά, εκτός των κυρίων Λοτσάρη και Κορδά που απείχαν, η οποία περιλαμβάνει τα εξής:

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή θα πληρώνει μηνιαίο μίσθωμα 3000 ευρώ, από 12000 ευρώ το μήνα που ήταν η αρχική πρόβλεψη για τη χρήση του Παμπελοποννησιακού.

Η καταμέτρηση του ρεύματος θα γίνεται από υπάλληλο του Δήμου και η ΠΑΕ θα αναλάβει την πληρωμή του ποσού στη ΔΕΗ.

Η ΠΑΕ θα καταθέσει εγγυητική επιστολή τραπέζης ύψους 50 χιλιάδων ευρώ, από 96 χιλιάδες ευρώ που προβλέπετο αρχικά.

Φυσικά όλα αυτά θα ισχύσουν εάν εγκριθεί ως προς τη νομιμότητά της η απόφαση από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση  και να πάρει άδεια λειτουργίας το Παμπελοποννησιακό, καθώς σήμερα δεν έχει.

Φυσικά, ισχύει τα όσα συμφωνήθηκαν χθες βράδυ στο Δημοτικό Συμβούλιο, με την ΠΑΕ να αναλαμβάνει το κόστος για τις εργασίες αντικατάστασης του χλοοτάπητα, της χρήσης του βοηθητικού για προπονήσεις και άλλων λειτουργικών εξόδων.

Για να φτάσουμε όμως και σε αυτή τη συμφωνία, από χθες το βράδυ βρίσκεται σε εξέλιξη ένα ιδιότυπο «παζάρι», τόσο εντός, όσο και εκτός από την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Οι τροποποιημένοι όροι της σύμβασης, αποφασίστηκαν από διαπαραταξιακή επιτροπή του Δήμου, σε συνεργασία με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Αλέξη Κούγια και τον πρόεδρο της ομάδας κ. Λούβαρη.

Τελευταίο «αγκάθι» στην επίτευξη της συμφωνία αποτέλεσε η κατάθεση της εγγυητικής τραπέζης από την ΠΑΕ.

Ο κ. Λούβαρης δήλωσε ότι η ομάδα δεν μπορεί να την καταθέσει, η δημοτική Αρχή επέμεινε καθώς έτσι διασφαλίζεται η νομιμότητα της απόφασης και τελικά βρέθηκε συμβιβαστική λύση, η εγγυητική να κατατεθεί σε εύλογο χρονικό διάστημα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports