Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Όλοι οι Πατρινοί συμ-μέτοχοι του Απόλλωνα

Όλοι οι Πατρινοί συμ-μέτοχοι του Απόλλωνα

Τα χρονικά περιθώρια στενεύουν και οι "μελανόλευκοι" χρειάζονται την στήριξη όλων

Συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς η ενημερωτική εκστρατεία του Απόλλωνα στον εμπορικό κόσμο της Πάτρας για την υπό σύσταση Καλαθοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία (Κ.Α.Ε.) λαϊκής βάσης.

Μέλη και εκπρόσωποι της «μελανόλευκης» ομάδας επισκέπτονται καθημερινά εμπορικά καταστήματα της πόλης και ζητούν από τους επαγγελματίες να αγοράσουν μετοχές, ώστε να συμμετέχουν ενεργά στην διαμόρφωση των αποφάσεων για την μελλοντική πορεία του Απόλλωνα.

Παρά τις γνωστές οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει η πλειοψηφία των Πατρινών, η ανταπόκρισή τους στο κάλεσμα της προσωρινής διοίκησης του Απόλλωνα είναι συγκινητική. Είναι πολλές και καθημερινές οι περιπτώσεις εμπόρων της περιοχής, οι οποίοι προσφέρουν από το υστέρημά τους ώστε να κατορθώσει η ομάδα να συγκεντρώσει το απαιτούμενο από το νόμο Μετοχικό Κεφάλαιο για να αγωνιστεί στην Α1 εθνική κατηγορία του μπάσκετ.

Οι άνθρωποι του Απόλλωνα θα συνεχίσουν την ενημέρωση του εμπορικού κόσμου της Πάτρας στο διάστημα που απομένει μέχρι τη λήξη της προβλεπόμενης προθεσμίας (τέλη Σεπτεμβρίου). Τα μέλη της προσωρινής επιτροπής ζητούν από τον εμπορικό κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια, καθώς η συμμετοχή του Απόλλωνα στην Α1 εθνική κατηγορία -εκτός από μια πράξη συνέπειας στην αθλητική ιστορία του συλλόγου- συνεπάγεται οφέλη, άϋλα και οικονομικά, τόσο για την περιοχή, όσο και για τις τοπικές επιχειρήσεις.

Η προσπάθεια της προσωρινής επιτροπής για την δημιουργία Κ.Α.Ε. λαϊκής βάσης συνιστά πρωτόγνωρο γεγονός στα ελληνικά δεδομένα του μπάσκετ και ακολουθεί το μοντέλο διοίκησης και λειτουργίας μεγάλων αθλητικών συλλόγων του εξωτερικού.

Υπενθυμίζεται ότι η καθεμία και ο καθένας μπορεί να αγοράσει από μία μετοχή μέχρι όσες μπορεί. Στην προσπάθεια του Απόλλωνα μπορούν να γίνουν όλοι συμ-ΜΕΤΟΧΟΙ με τους παρακάτω τρόπους:

1. Με την φυσική σας παρουσία στα γραφεία του συλλόγου (Αριστοτέλους 11, Περιβόλα Πατρών, τηλ. 2610 2610 643.712)

2. Με ηλεκτρονική εγγραφή απευθείας από την ιστοσελίδα του Απόλλωνα (www.apollonpatras.gr) και χρέωση του πακέτου που επιλέξατε, στην πιστωτική σας κάρτα.

3. Με κατάθεση χρημάτων μέσω της Τράπεζας Αττικής (Υποκατάστημα Πλ. Γεωργίου Α').

4. Μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected]

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports