Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Βόλεϊ: Πάει Σερβία η Παναχαϊκή

Βόλεϊ: Πάει Σερβία η Παναχαϊκή

Φιλικά στο Βελιγράδι έχει κανονίσει ο Άρης Αγγελόπουλος

Τρία σπουδαία φιλικά, που για πρώτη φορά συμβαίνουν στην ιστορία της Παναχαϊκής, θα δώσει η ομάδα βόλεϊ στο Βελιγράδι το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου. Η "κοκκινόμαυρη" ομάδα θα αντιμετωπίσει την Παρτιζάν, τον Ερυθρό Αστέρα και μια ακόμη ομάδα πρώτης κατηγορίας.

Η "βασίλισσα" θα δοκιμάσει τις δυνάμεις της κόντρα σε πανίσχυρους αντιπάλους, σε τρεις αναμετρήσεις εξαιρετικής σημασίας.

Όσον αφορά την προετοιμασία σε πλήρη απαρτία και χωρίς σπουδαίες απουσίες συνεχίζονται οι προπονήσεις. Ο Παναγιώτης Χρηστιάς που ταλαιπωρήθηκε τις τελευταίες ημέρες από υψηλό πυρετό ενσωματώθηκε και πάλι στην υπόλοιπη ομάδα.

Αντίθετα, αρνητικές ειδήσεις περιελάμβανε το θέμα της επιπρόσθετης κερκίδας που ετοιμάζει η ομάδα της ΠΓΕ για το κλειστό, αφού οι απαντήσεις για τοποθέτηση μόνιμης κατασκευής (σ.σ. παρόμοια με το Κουκούλι) δεν έγινε δεκτή, αφού εμποδίζει την διοργάνωση παιχνιδιών μπάσκετ.

Έτσι, το σχέδιο θα προχωρήσει, απλά θα υπάρξει μεγαλύτερη οικονομική επιβάρυνση για το τμήμα.

Στο οργανωτικό κομμάτι ακόμη, το φυσιοθεραπευτήριο της ομάδας είναι και επισήμως πανέτοιμο, ώστε να χρησιμοποιηθεί όπου και όταν οι ανάγκες... καλέσουν, με τον Γιώργο Σχίζα να έχει διαμορφώσει τον χώρο του, τον οποίο κοσμεί μια τεράστια σημαία της Παναχαϊκής.

Πανέτοιμο το φυσιοθεραπευτήριο της ομάδας

Πανέτοιμο το φυσιοθεραπευτήριο της ομάδας

Πανέτοιμο το φυσιοθεραπευτήριο της ομάδας

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports