Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Έτοιμοι για νέες διακρίσεις οι Φοίνικες Γλυφάδας Πατρών

Έτοιμοι για νέες διακρίσεις οι Φοίνικες ...

Tο σωματείο αντισφαίρισης ξεκίνησε την προετοιμασία του

Μετά τις καλοκαιρινές διακοπές, η ομάδα επιτραπέζιας αντισφαίρισης (πινγκ- πονγκ) των Φοίνικων Γλυφάδας Πατρών άρχισε  τις προπονήσεις για να προετοιμασθεί για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της.

Οι προπονήσεις γίνονται στο υπόγειο του κλειστού γυμναστηρίου  "Δ. Τόφαλος" σε άνετο χώρο με οκτώ αγωνιστικά τραπέζια, robot προπόνησης, στίβο προθέρμανσης με tartan, εφαρμογή προγράμματος video analysis.

Τη φετινή χρονιά η ομάδα θα έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις στην Α1 Εθνική κατηγορία των γυναικών, στη Β' Εθνική των ανδρών και στα ηλικιακά πρωταθλήματα στα οποία πάντα πρωταγωνιστεί.

Πρέπει ιδιαίτερα να  επισημανθεί ότι το 2010 οι Φοίνικες αναδείχτηκαν, με βάση τις διακρίσεις  σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο, πρώτος  σύλλογος στον  ετήσιο πίνακα αξιολόγησης που ανακοίνωσε πρόσφατα,  με σχετική καθυστέρηση, η ΕΦΟΕΠΑ.

Η ανάδειξη του συλλόγου σε κορυφαία ομάδα  της χώρας, οφείλεται στον πολυετή σχεδιασμό που εφαρμόζει το προπονητικό επιτελείο του συλλόγου. Είναι και ο πρώτος περιφερειακός σύλλογος που φτάνει σε αυτή την διάκριση.

Προπονητές  του συλλόγου είναι ο Δημήτρης Ντεμίρης (αθλητής του σωματείου με πολλές πανελλήνιες διακρίσεις και προπονητής όλων των πρωταθλητών του συλλόγου ), ο Φίλιππος Φιλιππακόπουλος (αθλητής του σωματείου με πανελλήνιες και διεθνείς διακρίσεις)  πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ ΑΠΘ με ειδικότητα στην μυϊκή ενδυνάμωση και διατροφή και Φυσιοθεραπευτής (Charles University) και ο Γιάννης Ξουρίδας (αθλητής του σωματείου)  όλοι κάτοχοι πιστοποιήσεων Ά επιπέδου προπονητών επιτραπέζιας αντισφαίρισης.

Παράλληλα ξεκίνησαν οι εγγραφές για τις ακαδημίες  νέων αθλητών και αθλητριών( ηλικίες 6-9 ετών), παμπαίδων - παγκορασίδων ( 9-12) , μαθητών γυμνασίου- λυκείου , φοιτητών  και τα τμήματα ενηλίκων- βετεράνων- παλαιμάχων .

Πληροφορίες καθημερινά στα τηλέφωνα 6944906553 (Δημήτρης Ντεμίρης 6944841979, (Φίλιππος Φιλιππακόπουλος) και  6976194964 (Γιάννης Ξουρίδας).

Οι εγγραφές και οι προπονήσεις  θα γίνονται καθημερινά στο Τόφαλος 6μ.μ- 9 μμ

Συνεχή ενημέρωση στο www.ttcfoinikespatras.com

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports