Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Υποτιμητικά σχόλια Βλάχου για τον πρώην παίκτη της Παναχαϊκής - "Ο Φουρτάδο δεν κάνει ούτε για την 2η ομάδα"

Υποτιμητικά σχόλια Βλάχου για τον πρώην ...

Έξαλλος είναι ο προπονητής της ΑΕΚ με τον Αφρικανό επιθετικό

Έξαλλος με τον Αφρικανό επιθετικό ήταν ο προπονητής της ΑΕΚ μετά το φιλικό με τον Ιωνικό που μίλησε και για το πρόβλημα στο σκοράρισμα. «Δεν μπορέσαμε να βάλουμε γκολ ούτε εδώ. Χάσαμε πάρα πολλές ευκαιρίες και σήμερα.

Το γκολ είναι η ουσία και χωρίς αυτό δεν μπορείς να κερδίσεις. Η προσπάθεια που γίνεται είναι σεβαστή γιατί είναι πολλά νέα παιδιά. Έχουμε ελπίδες να δούμε κάτι καλύτερο. Τίποτα άλλο δεν μπορεί να γίνει τώρα. Κάνουμε υπομονή», δήλωσε μετά το 1-1 της ΑΕΚ με τον Ιωνικό ο Βαγγέλης Βλάχος.

Για τον Φουρτάδο: «Σήμερα χάσαμε πολλές ευκαιρίες, ήταν και ο Φουρτάδο τραγικός. Έχω μάθει να λέω τα πράγματα με το όνομα τους και αυτό θα συνεχίσω να κάνω. Το λέω γιατί είναι επιλογή μου που ήρθε στην ομάδα. Με αυτή την εικόνα όμως δεν μπορεί να παίξει ούτε στη δεύτερη ομάδα. Έχει πρόβλημα φυσικής κατάστασης αλλά σε τέτοια παιχνίδια θα πρέπει να παίζει με περισσότερη όρεξη».

Για να καταλήξει: «Από αυτά τα παιδιά που είδαμε δεν μπορεί να σταθεί κανείς στην πρώτη ομάδα. Ο Τσούπρος έχει προσόντα αλλά είναι ακόμη βαρύς και έχει μείνει πίσω στην τακτική. Ο Βλάχος είναι αξιόλογος και ότι κάναμε στο πρώτο ματς το οφείλουμε σε αυτόν. Ο Ιωνικός εύχομαι να ανέβει στη Σούπερ Λιγκ, εκεί που είναι η θέση του».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports