Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Tο βάρος στις υποδομές για την Ακαδημία των σπορ

Tο βάρος στις υποδομές για την Ακαδημία των σπορ

Σε δεύτερη μοίρα οι ομάδες ανδρών και γυναικών

Η νέα αγωνιστική περίοδος ξεκινά για την Ακαδημία των σπορ σε όλα τα τμήματα χωρίς όμως να πνέει αέρας αισιοδοξίας, αφού το μεγάλο "αγκάθι" και γι αυτό το σύλλογο είναι το οικονομικό. Σε αυτό το κλίμα ήταν οι δηλώσεις του πρόεδρου του συλλόγου Χρήστου Δεβελέγκα:

"Δυστυχώς η οικονομική κατάσταση της χώρας μας οδηγεί να βαδίσουμε σε δύσκολους δρόμους γιατί δεν μας αφήνει να λειτουργήσουμε όπως θέλουμε. Επιχορηγήσεις από Γ.Γ.Α. ανύπαρκτες. Οδοιπορικά η ΟΧΕ μας χρωστάει την μισή περίοδο 2010-11 και ολόκληρη την 2011-12. Οι επιχειρηματίες πλέον δεν κάνουν χορηγίες, αφού το κράτος τους έκοψε τις φόρο  ελαφρύνσεις.

Είμαστε αναγκασμένοι να γίνουμε οπαδοί του συνθήματος που επικρατεί αυτήν την στιγμή στο χώρο του Ελληνικού αθλητισμού, κάθε πέρσι και καλύτερα βλέποντας και κάνοντας και αυτοσχεδιάζοντας στην πορεία.

Τον πρώτο λόγο θα έχουν  η λειτουργία όλων των  υποδομών του συλλόγου ως υποχρέωση και σεβασμό προς τα μικρά παιδιά της πόλης μας και σε δεύτερη μοίρα θα μπουν οι αγωνιστικές ομάδες ανδρών και γυναικών".

Σε μια προσπάθεια λοιπόν η διοίκηση του συλλόγου για την καλύτερη λειτουργία των τμημάτων και αντιμετώπιση των διαφόρων προβλημάτων που τυχόν θα δημιουργούνται και για περισσότερη ευελιξία, ανακοίνωσε τις διοικήσεις των τμημάτων που έχουν ως παρακάτω:

Χάντμπολ ανδρών: Γενικός αρχηγός γεν. αρχηγός Γ. Ιασονίδης, πρόεδρος Αλ. Μπορνιβέλλι και μέλη Κ. Διαμαντόπουλος και Ι. Σταθόπουλος.

Χάντμπολ γυναικών: Γενική αρχηγός Ε. Καραβιώτη, πρόεδρος Α. Ασημακόπουλος και μέλη Ν. Κασταριώτη και Γ. Παλούμπης.

Μπάσκετ: Έφορος Κ. Καποδίστριας, πρόεδρος Ε. Ζάκκα και μέλη Η. Κουμπουρλής και Ν. Πύργας.

Σκάκι: Έφορος Α. Γκοτσοπούλου, πρόεδρος Α. Σπηλιόπουλος και μέλη Γ. Γεωργόπουλος και Ν. Μακροδήμος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports