Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Επιβράβευσε τους χορηγούς του ο Φαέθων Αντιρρίου

Επιβράβευσε τους χορηγούς του ο Φαέθων Αντιρρίου

Αναλυτικά οι βραβεύσεις

Παρουσία διοίκησης, παικτών και φίλων της ομάδας του Φαέθων Αντιρρίου πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής στο Hotel Αντίρριο μια πρωτότυπη και πολυπληθής  εκδήλωση προς τιμήν των χορηγών της Αντιρριώτικης ομάδας για την επανεμφάνιση της στα παρκέ την χρονιά που μόλις ολοκληρώθηκε.
«Δεν αποτελέσατε απλά τον έκτο παίκτη μας αλλά ίσως χωρίς εσάς να μην μπορούσαμε να κάνουμε αυτό που αγαπάμε» ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του προέδρου της ομάδας του Φαέθων Θάνου Ζάκκα στο καλωσόρισμα προς τους χορηγούς και στη συνέχεια ακολούθησε απονομή αναμνηστικών πλακετών.

Τον κ. Φώτη Κατραούρα  βράβευσε το μέλος του Δ.Σ  Ηλίας Κουμπουρλής, την Γέφυρα μέσω του υπεύθυνου επικοινωνίας κ.Γιάννη Φρέρη βράβευσε ο αρχηγός της ομάδας μπάσκετ Γιώργος Κατσούδας, το κ. Θόδωρο Παπαδόπουλο των καταστημάτων αθλητικών ειδών  Sb sports βράβευσε ο Ηλίας Κουμπουρλής και τον κ.Νώντα Κονδύλη  η δημοτική σύμβουλος Αντιρρίου και έφορος του τμήματος βόλει Ρούλα Μανδέλου.

Η διοίκηση του Φαέθωνα απένειμε πλακέτες στον πρόεδρο της επιτροπής πρωταθλημάτων της ΕΣΚΑ-Η και ταμία Μίμη Ρόζη μέσω του Θάνου Ζάκκα, στον αντιπρόεδρο της Ακαδημίας των Σπόρ κ. Γιάννη Παπαγιαννόπουλο για την αθλητική συνεργασία των δύο συλλόγων μέσω του παλαίμαχου άσου του Ολυμπιακού Κώστα Παναγιωτόπουλου ενώ τιμήθηκε και το Nafpaktia news από το δημοτικό σύμβουλο Ναυπακτίας Κωνσταντίνο Τσουκαλά.

Εν συνεχεία ο χορηγός της ομάδας Φώτης Κατραούρας παρέδωσε τις φανέλες στα δύο μεταγραφικά αποκτήματα του Φαέθωνα Χαράλαμπο Αποσκίτη και Νίκο Κάκκο ευχόμενος η ενσωμάτωση τους στην ομάδα να συνοδευτεί με επιτυχίες ,  ενώ τέθηκαν σε κυκλοφορία και τα εισιτήρια διαρκείας-οικονομική ενίσχυση  ενόψει της νέας χρονιάς με το σύνθημα «Να γίνει το γήπεδο μας Κάστρο!»

* Η διοίκηση του Φαέθωνα ευχαριστεί ξεχωριστά τους: Γιώργο Κατσούδα για την ευγενική παραχώρηση της αίθουσας του Hotel Αντίρριο, τον Κώνσταντίνο Κατσαντώνη για την προβολή οπτικού υλικού μέσω slides και τον Δημήτρη Αγγελόπουλο για την ηχητική κάλυψη της εκδήλωσης.

 

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=npT90l1IWig

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports