Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Μαρία Μπεκατώρου: Στέλνει εξώδικα σε μεσημεριανά; Ποιο το παρασκήνιο;

Μαρία Μπεκατώρου: Στέλνει εξώδικα σε μεσ...

"Κλαίγεται στην εκπομπή της που δεν έχει ρούχα να φορέσει; θα αναφέρονται οι εκπομπές στο περιστατικό χωρίς να λένε το όνομά της"

Αυτό ήτανε μετά τον Νταλάρα και η Μαρία Μπεκατώρου θα ζητήσει με εξώδικο να μην αναφέρεται το όνομά της από τις μεσημεριανές εκπομπές κάθε φορά που θα θέλουν  να αναφερθούν σε αυτήν και τις δραστηριότητές της . Κλαίγεται στην εκπομπή της που δεν έχει ρούχα να φορέσει; θα αναφέρονται οι εκπομπές στο περιστατικό χωρίς να λένε το όνομά της.

Φωτογραφίζεται και καλά παπαρατσίστικα τάχα μου δήθεν μετά του συζύγου σε διάφορα μέρη όπως Αράχωβα, κοσμικές συγκεντρώσεις και πρεμιέρες; Θα αναφέρονται σε αυτήν χωρίς να λένε το όνομά της.  Θέλει μόνο εκείνη να έχει την αποκλειστικότητα του να λέει το όνομά της . Αυτή και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος που τον αγαπάει πολύ , άντε και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με τον οποίο θέλει να κάνει εκπομπή το πρωί. Γιατί όλα αυτά;

Η Μαρία τον τελευταίο καιρό και μετά την υπερπροβολή της από το Μέγκα έχει αλλάξει και δεν την χωράνε ούτε τα ρούχα της ούτε τα περιφερειακά  κανάλια όπως το τελεσίτι στο οποίο εργάζεται. Έχει αρχίσει λοιπόν τα απανωτά παράπονα για το μακιγιάζ και για τα ρούχα που δεν της φέρνουν οι  στιλίστες του τελεσίτι να ντυθεί . Διαρκώς καρφώνει στον αέρα το κανάλι και τους συντελεστές του. διαρκώς μοιράζεται με το κοινό της τον καημό της. Ε ρε γλέντια! Και αφού τα είπε τα ματαξανείπε και τα ματαξαναείπε για να την ακούσουν οι μεσημεριανές εκπομπές και να το κάνουν θέμα μπας και διατηρηθεί στην επικαιρότητα τώρα που δεν είναι πια στο Μέγκα , μόλις άρχισαν να την σχολιάζουν την έπιασε το παράπονο και άρχισε τις απειλές και τις προειδοποιήσεις. Ότι θα στείλει εξώδικα για να μην προφέρουν ούτε το όνομά της. Το άκουσε ο Νταλάρας και χάρηκε διότι σκέφτηκε ότι έχει και η Μαρία Μπεκατώρου τον Πανούση της στον οποίο θυμίζουμε ότι ο Νταλάρας είχε απαγορεύσει να λέει το όνομά του έναντι χρηματικής ποινής.

Το μεγάλο πρόβλημα της Μπεκατώρου όμως φαίνεται ότι είναι η εκπομπή της Νικολέττας Ράλλη στο Σταρ. Μια εκπομπή στην οποία και συμμετέχω και γνωρίζω ότι η Φίλια της έχει ζητήσει να την φιλοξενήσουμε ουκ ολίγες φορές. Η ίδια όχι μόνο αρνήθηκε αλλά δεν ήθελε να βγει ούτε στο τηλέφωνο .

Όταν της ζήτησαν μάλιστα να κάνουν ρεπορτάζ για το παρασκήνιο από την εκπομπή της δεν επέτρεψε ούτε στην γυναίκα του Καρατζαφέρη-που είναι δικό της το κανάλι-να δώσει άδεια για την είσοδο της κάμερας του MADE IN STAR στο ριγέ πλατό της . Όταν λοιπόν αρχίσαμε να συζητάμε το θέμα στον αέρα τότε άρχισε και η μεγάλη μάχη με την Μαρία Μπεκατώρου η οποία από ότι φάνηκε δεν ήθελε να πάρει μέρος σε μια εκπομπή από την οποία έχουν περάσει φέτος τα μεγαλύτερα ονόματα του θεάτρου της τηλεόρασης και της μουσικής σκηνής . Μαθαίνουμε όμως ότι δεν είναι αυτή που αποφασίζει και επιλέγει αλλά μια πρώην μεσημεριανατζού που φέτος έχει μείνει εκτός τηλεόρασης και προσπαθεί να εκδικηθεί όσους είναι εντός τηλεόρασης μέσω της Μαρίας Μπεκατώρου την οποία συμβουλεύει . Πως το είπαμε αυτό ; Δείξε μου τους φίλους σου να σου πω ποιος είσαι;

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight