Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν τις διακοπές ρεύματος - Φωτό από την κινητοποίηση

Πάτρα: Αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν τ...

Παράσταση διαμαρτυρίας των δυνάμεων του ΠΑΜΕ έξω από τη ΔΕΗ

Αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν καμία διακοπή ρεύματος λόγω της μη καταβολής του χαρατσιού στα ακίνητα, δηλώνουν τα μέλη του ΠΑΜΕ στην Αχαΐα. Νωρίτερα επιτροπές αγώνα από τις γειτονιές της Πάτρας και αγρότες προχώρησαν σε παράσταση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία της ΔΕΗ στην Ακτή Δυμαίων.

Χθες στα Μποζαΐτικα προκλήθηκε αναστάστωση, όταν όπως καταγγέλλεται συνεργείο έφθασε σε σπίτι για να διακόψει την παροχή του ηλεκτρικού ρεύματος, ωστόσο κινητοποιληθηκαν δυνλαμεις του ΠΑΜΕ, που προχώρησαν σε επανασύνδεση του ρεύματος.

Την ίδια ώρα μέλη επιτροπών αγώνα είναι επί ποδός προκειμένου να παρέμβουν όπου χρειαστεί και να μη μείνουν νοικοκυριά χωρίς ρεύμα.

Επιπρόσθετα, σε απόγνωση βρίσκονται αγρότες της Αχαΐας λόγω του κόστους του ηλεκτρικού ρεύματος, το οποίο είναι απαραίτητο για την παραγωγή προϊόντων, με αποτέλεσμα αρκετοί να οφείλουν χιλιάδες ευρώ στη ΔΕΗ και να μην μπορούν τα τα αποπληρώσουν, λόγω του ότι το εισόδημα έχει  εκμηδενιστεί, όπως αναφέρει στο www.thebest.gr το μέλος της Γραμματείας Αχαΐας της ΠΑΣΥ Αλέκος Θανόπουλος.

Παρά τη βροχή και σήμερα εκατοντάδες πολίτες συγκεντρώθηκαν έξω από το κτίριο της ΔΕΗ, ζητώντας από την τοπική διοίκηση της Επιχείρησης να μην κόψει το ρεύμα σε κανένα νοικοκυριό.

Δείτε φωτογραφίες από τις κινητοποιήσεις:

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις