Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BABYBOOM

/

Ανατριχιαστικές οι περιγραφές των δυο ανηλίκων που φέρονται να βιάστηκαν απο τον παππού τους!

Ανατριχιαστικές οι περιγραφές των δυο αν...

Σοκ στην κοινωνία του Αγρινίου

Άναυδοι έμειναν αστυνομικοί και δικαστικοί, από το πώς τα δυο ανήλικα παιδιά, περιέγραψαν τον εφιάλτη που έζησαν στα χέρια του «παππού» τους, για ενάμιση χρόνο, σε χωριό κοντά στο Αγρίνιο. Σήμερα ο 66χρονος οδηγήθηκε στην φυλακή. Βαρύτατες είναι οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο 66χρονος «παππούς»  για τον βιασμό των δυο εγγονιών του, σε χωριό κοντά στο Αγρίνιο και που χθες, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα προφυλακίστηκε.

Αστυνομικοί και δικαστικοί έμειναν άναυδοι από τα όσα άκουσαν να λένε τα δυο παιδιά, που στην πιο ευαίσθητη ηλικία, υπέμειναν για ενάμιση χρόνο τα πάνδεινα από έναν άνθρωπο που υποτίθεται ότι τα προστάτευε και τα αγαπούσε.

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλθηκαν ο 66χρονος, ξεκίνησε το αποκρουστικό του «έργο» από τις αρχές του 2010 μέχρι τα μέσα του 2011, όταν πια η κόρη του αντιλήφθηκε το τι συνέβη και το κατήγγειλε στην Αστυνομία, υποβάλλοντας του μήνυση.

Όπως  υποστήριξε και η ίδια βιάστηκε από τον 66χρονο,  όταν ήταν παιδί!

Απορία άξιο πάντως είναι  το πως εμπιστεύτηκε τα δυο παιδιά της στον πατέρα της, όταν είχε ζήσει και αυτή, έναν ανάλογο εφιάλτη.

Οι καταθέσεις των δυο παιδιών πάντως, έχουν επιβεβαιωθεί και ιατροδικαστικά. Το 11χρονο σήμερα κορίτσι έχει βιαστεί και ο 9χρονο αγοράκι έχει υποστεί ασέλγεια…

Η υπόθεση που αποκάλυψε τον Αύγουστο το agriniopress, οδηγείται πλέον στις αίθουσες των δικαστηρίων και το ζητούμενο είναι όχι μόνον η απόδοση της δικαιοσύνης, αλλά ακόμη περισσότερο  και η επούλωση των τραυμάτων στις ψυχές των δυο παιδιών, που βίωσαν  την πιο απάνθρωπη και αρρωστημένη μεταχείριση, στην πιο ευαίσθητη ηλικία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

BABYBOOM