Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Αίγιο: Πιέζουν για έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο για το χαράτσι

Αίγιο: Πιέζουν για έκτακτο Δημοτικό Συμβ...

Σήμερα το ραντεβού με το δήμαρχο

Ραντεβού στις 10 σήμερα το πρωί, έκλεισαν τελικά με το Δήμαρχο Αιγιαλείας κ. Στάθη Θεοδωρακόπουλο, οι εκπρόσωποι της νεοσύστατης Κίνησης Φορέων και Πολιτών κατά των έκτακτων εισφορών και του χαρατσιού της ΔΕΗ. Το πρώτο ραντεβού είχε οριστεί για το πρωί της Δευτέρας αλλά τελικά αναβλήθηκε και οριστικά θα γίνει μια μέρα μετά.

Θέμα της συνάντησης θα είναι βεβαίως το πάγιο αίτημα των πολιτών, να γίνει έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αιγιαλείας μέσα στην εβδομάδα, ώστε ο Δήμος να πάρει ανοιχτά θέση για το πώς θα προστατεύσει τους πολίτες από τις διακοπές ηλεκτροδότησης και άλλα συναφή μέτρα, που έχουν ήδη αποφασίσει και εφαρμόζουν δεκάδες δήμοι σε όλη τη χώρα.

Σημειώνεται πως η κίνηση φορέων και πολιτών καλεί σε μαζική συγκέντρωση στο Δημαρχείο, όσους πολίτες το επιθυμούν, ώστε η δημοτική αρχή, που ομολογουμένως έχει δείξει αργά αντανακλαστικά στο ζήτημα αυτό, να πάρει επιτέλους μια απόφαση για ένα θέμα που ταλανίζει χιλιάδες δημότες.

Οι εκπρόσωποι του νεοσύστατου φορέα δεν φαίνονται να ικανοποιούνται ούτε από την όψιμη κινητοποίηση του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κ. Δημήτρη Καλογερόπουλου (που τόσο καιρό δεν έπαιρνε θέση αλλά υπό την απειλή της παραίτησης του Φίλιππου Βαρδάλου, που συμμετείχε από την πρώτη στιγμή στην κίνηση, φάνηκε να κάμπτεται και να ζητάει συζήτηση του θέματος σε τακτική συνεδρίαση) αλλά και του προέδρου του Δ.Σ. κ. Γιώργου Φιλιππόπουλου, που φάνηκε να περιμένει το τυπικό αίτημα Καλογερόπουλου για να ασχοληθεί μει τις δημόσιες αγωνιώδεις εκκλήσεις των δημοτών για συζήτηση και λήψη απόφασης επί του θέματος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις