Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα, 20 Νοεμβρίου

Τα ζώδια για σήμερα, 20 Νοεμβρίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Σκορπιός
Μέσα στο Σαββατοκύριακο κορυφώνεται το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, το οποίο εδώ και ένα δεκαήμερο  προκαλεί σύγχυση και τάση για  εξαπατήσεις. Προσέξτε λοιπόν τις πλάνες, γιατί είστε έτοιμοι να παρασυρθείτε από λάθος ανθρώπους, ωραιοποιώντας τις καταστάσεις. Κοινωνικό διήμερο, με ομαδικές δραστηριότητες. Εντάσεις με τους φίλους.

 

Τοξότης
Με έντονο τρόπο  ξεκινά το Σαββατοκύριακο, καθώς η  Σελήνη συναντιέται με τον πύρινο Άρη και προκαλούν τάση για συγκρούσεις κι εγωισμούς. Προσέξτε την υγεία σας, ενώ υπάρχει ανάγκη από πολύ υγιεινή διατροφή για τους επόμενους μήνες, καθώς ο Άρης στη Παρθένο δεν θα συγχωρεί τις ατασθαλίες, αφού προσπαθεί να σας καθαρίσει.

 

Αιγόκερως
Την ευκαιρία για  ταξίδια, επαφές με το εξωτερικό και  ξένους, διάβασμα και άνοιγμα των  οριζόντων σας δίνει η διέλευση της Σελήνης και του Άρη απ’ τη Παρθένο για το Σαββατοκύριακο, το οποίο αναμένεται θετικό, δραστήριο κι ενθουσιώδες. Αυτό που θέλει προσοχή είναι οι κακές εκτιμήσεις, ακόμα και εξαπατήσεις σε οικονομικά και φιλίες.

 

Υδροχόος
Κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, το οποίο εδώ και δέκα μέρες προκαλεί σύγχυση και έντονη τάση για μπερδέματα, αυταπάτες κι εξαπατήσεις. Μπορεί να έχετε μεγάλη ανάγκη να ερωτευτείτε, ωστόσο προσέξτε να μην εξιδανικεύετε άτομα και καταστάσεις. Άφθονη καλλιτεχνική και πνευματική έμπνευση.

 

Ιχθείς
Ένα κοινωνικό  αλλά και έντονο Σαββατοκύριακο, με τη σύνοδο Σελήνης-Άρη ειδικά το Σάββατο να προκαλεί τάση για συγκρούσεις, καθώς είναι εύφλεκτη η ατμόσφαιρα. Αρκετή κριτική, ενώ πρέπει να προσέξετε και την υγεία σας από κρυώματα και ατυχήματα. Ωστόσο είναι πιθανές και νέες σχέσεις, ενώ το κλίμα είναι ιδιαίτερα ρομαντικό.

 

Κριός
Η Σελήνη και  ο Άρης απ’ τη Παρθένο για το Σαββατοκύριακο θα δώσουν την ευκαιρία να τακτοποιήσετε λεπτομέρειες της ζωής σας, να ασχοληθείτε με την υγεία και την υγιεινή διατροφή και να ξεκαθαρίσετε το χώρο σας. Η αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα ταυτόχρονα ωστόσο, προκαλεί τάση για χάος και παρεξηγήσεις.

 

Ταύρος
Ένα ιδιαίτερα  ερωτικό Σαββατοκύριακο, με πολλές ευκαιρίες για διασκέδαση και φλερτ, ενώ ο Άρης έχει ενεργοποιήσει δυναμικά τον αισθηματικό τομέα για τους επόμενους μήνες – πιθανοί νέοι έρωτες. Ωστόσο προσέξτε τις πλάνες, γιατί κορυφώνεται τώρα το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα που φέρνει ψέματα κι αυταπάτες.

 

Δίδυμοι
Έντονα ξεκινά το Σαββατοκύριακο, με τη σύνοδο Σελήνης-Άρη  να προκαλεί εκνευρισμό και τάση για  συγκρούσεις, κυρίως στην οικογένεια. Προσέξτε τα ατυχήματα και τις  φλεγμονές ή κρυώματα. Δεν θα λείπει ο ρομαντισμός, ωστόσο το focus βρίσκεται σε θέματα σπιτιού – καλό διήμερο για τακτοποίηση του χώρου σας.

 

Καρκίνος
Ένα επικοινωνιακό  Σαββατοκύριακο, όπου θα έχετε την  ευκαιρία για βόλτες, συναντήσεις, συζητήσεις και ταξιδάκια. Προσέξτε όμως τον εκνευρισμό στις μετακινήσεις. Το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα δημιουργεί ονειρική ατμόσφαιρα και είστε έτοιμοι να ερωτευτείτε! Υπάρχει όμως μια τάση για εξαπατήσεις και ίντριγκες.

 

Λέων
Μέρα αγορών το Σάββατο, με τη Σελήνη να τονίζει  τον οικονομικό τομέα, αλλά θα πρέπει να αποφύγετε τα βιαστικά και απερίσκεπτα ψώνια. Το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα δημιουργεί ιδιαίτερα ρομαντική ατμόσφαιρα, ωστόσο ελλοχεύουν πλάνες κι εξαπατήσεις. Προσέξτε την αφηρημάδα και να μην παρασυρθείτε από λάθος άτομα και καταστάσεις.

 

Παρθένος
Η Σελήνη συναντιέται  με τον Άρη στο ζώδιό σας το Σάββατο και τονώνει τη ζωτικότητα και την αποφασιστικότητά σας, ωστόσο προκαλεί επίσης νεύρα και εγωισμούς. Προσοχή στις συγκρούσεις και στην κριτική σας! Με την δύσκολη όψη Ήλιου-Ποσειδώνα, βιώνετε για άλλη μια φορά το δίλημμα χάος ή τάξη. Πιθανές παρεξηγήσεις.

 

Ζυγός
Το τετράγωνο  Ήλιου-Ποσειδώνα βγάζει τον ρομαντικό  και καλλιτεχνικό εαυτό σας στην επιφάνεια, ωστόσο υπάρχει η τάση να επιθυμείτε πράγματα που δεν είναι κατάλληλα για εσάς. Μια ανάγκη για απομόνωση πιθανή μέσα στο διήμερο, καθώς η Σελήνη διατρέχει τον τελευταίο σας οίκο και κάπου θέλετε να ξεκαθαρίσετε τα συναισθήματά σας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being