Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Διαμαρτυρία της Ακαδημίας των Σπορ προς την ΟΧΕ

Διαμαρτυρία της Ακαδημίας των Σπορ προς την ΟΧΕ

Για τον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής

Πριν καλά- καλά αρχίσει το πρωτάθλημα της Α2 εθνικής ανδρών  ο σύλλογος της Ακαδημίας των Σπορ διαμαρτύρεται για την ενέργεια της Ο.Χ.Ε. που αποφάσισε την συγκεκριμένη κατηγορία να την ξεκινήσει το ερχόμενο Σάββατοκύριακο και μάλιστα όπως αρχικά είχε προκηρύξει με δύο ομίλους των 10 ομάδων (βορράς-νότος), οδηγώντας έτσι αρκετές επαρχιακές ομάδες στα πρόθυρα
της διάλυσης, αφού θα αναλάβουν εξ ολοκλήρου τα έξοδα των μετακινήσεων τους, κριτές, γιατρούς ,κ.λ.π. σε μια εποχή που γενικά η Ελλάδα περνά μεγάλη οικονομική κρίση.

Η Ο.Χ.Ε. δεν έκανε πράξη την πρόταση της (οι δύο όμιλοι βορράς-νότος να χωριστούν σε δύο υπομίλους με γεωγραφικά κριτήρια, ώστε τα έξοδα να μην είναι υπέρογκα για τις ομάδες) παρά προφανώς ενέδωσε στις προτάσεις των ομάδων που δεν έχουν μετακινήσεις (είναι από την ίδια πόλη ή γειτονικές) και τα έξοδα των μετακινήσεων είναι αμελητέα.


Η Ακαδημία των Σπορ Πάτρας τονίζει χαρακτηριστικά και ζητά έστω και την ύστατη ώρα η ομοσπονδία να το ξαναδεί για το καλό του αθλήματος πρωτίστως :
"1. Μπορεί κάποια σωματεία να μην συμφωνούσαν με την πρόταση σας, δεν έπεται όμως ότι πρέπει να περάσει η πρότασή τους, γιατί δεν έγινε πρόταση σε γενική συνέλευση και να παρθεί απόφαση κατά πλειοψηφία. 2.Με δεδομένη την οικονομική κατάσταση της ομοσπονδίας, των σωματείων, της Γ.Γ.Α. και γενικά της Ελλάδος δεν μπορείτε ως εκλεγμένο Δ.Σ. να οδηγείται εν γνώση σας και γνώση μας ορισμένα σωματεία στον "γκρεμό", επειδή κάποια άλλα θέλουν να κάνουν όσους αγώνες θέλουν, ανέξοδα.
3.Επιφυλασόμεθα αν έχετε την νομιμοποίηση "να έχετε άλλα μέτρα και άλλα σταθμά" προς τα σωματεία σας και να διοργανώσετε πανομοιότυπα πρωταθλήματα στην Α1 -  Α2 γυναικών και Β΄ ανδρών (σύμφωνα με την πρόταση σας σε υπομίλους) και άλλο για την Α2 ανδρών, από την στιγμή που το ένα τμήμα(γυναικών) στο ίδιο  σωματείο αποδέχεται την πρόταση σας και το άλλο
τμήμα (ανδρών)του ιδίου σωματείου θέλει το κάτι άλλο, ενώ αν ήταν σε γενική συνέλευση θα είχε ως σωματείο μόνον έναν ψήφο.
4.Βασικό σας στόχος σύμφωνα με το καταστατικό της Ο.Χ.Ε. είναι η ανάπτυξη του αθλήματος. Πήρατε μια απόφαση ως Δ.Σ.(πρόταση διεξαγωγής πρωταθλημάτων λόγω της οικονομικής κρίσης) για να διαφυλάξετε προφανώς το κύρος του αθλήματος, της Ο.Χ.Ε. και κατ επέκταση τα σωματεία για την διαβίωσή τους.
Νομίζουμε ότι καλά κάνατε και  πρέπει να την στηρίξετε. Τώρα αν αυτή ήταν λάθος(που βλέπετε μπροστά για την οικονομική καταστροφή της Ο.Χ.Ε. και των συλλόγων) και αποδειχθεί  αν είχατε δίκιο ή όχι, αφήστε να το κρίνει η γενική συνέλευση της Ο.Χ.Ε. στον απολογισμό που θα κάνετε".

* Την Τρίτη έχει οριστεί από τους ιθύνοντες του συλλόγου έκτακτο Δ.Σ. με την συμμετοχή και της ανδρικής ομάδος για να συζητηθούν τα τεκταινόμενα  και να παρθούν ανάλογες αποφάσεις από κοινού.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports