Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο Νίκος Τσούκαλης, η αγωγή της συζύγου του, ένας χορός και πολλά φάλτσα...

Ο Νίκος Τσούκαλης, η αγωγή της συζύγου τ...

Μια ιστορία που ξεκίνησε πριν έξι χρόνια και προχθές έφτασε στο ακροατήριο

Αντιγράφουμε από τη στήλη "Λοξές ματιές" του Δημήτρη Αβραμίδη στην εφημερίδα "Πελοπόννησος". Τίτλος του σχολίου: "Φάλτσα στο Ωδείο".

"Προ εξαετίας, ορχήστρα του Δημοτικού Ωδείου πήγε για Χριστουγεννιάτικη συναυλία στις φυλακές του Αγίου Στεφάνου. Την ορχήστρα συνόδευε, μεταξύ άλλων, και μέλος τότε του Δ.Σ. του Ωδείου, Μιράντα Τσούκαλη, η οποία μάλιστα έριξε και έναν χορό.

Τις επόμενες ημέρες, υπάλληλος του Ωδείου ανάρτησε στον τοίχο του γραφείου του σχετική φωτογραφία προσθέτοντας την φράση-λεζάντα "ο χορός της Πατρινέλας". Η κυρία Τσούκαλη θεώρησε το πράγμα υβριστικό για το πρόσωπό της και κατέθεσε αγωγή κατά τριών ανθρώπων του Ωδείου, του διευθυντή Μ.Βουτσινά και των υπαλλήλων Δ.Αλεξόπουλου και Μαριλίζας Καρακωνσταντή-Αλεξοπούλου, ζητώντας αποζημίωση ύψους 50.000 ευρώ από τον κάθε έναν.

Στο μεταξύ, ο Μ.Βουτσινάς είχε καταθέσει κι αυτός αγωγή κατά της Μιράντας Τσούκαλη και προχθές όλα τούτα τα κακόγουστα και διόλου ωδικά εμφανίσθηκαν ενώπιον δικαστηρίου και ακροατηρίου.

Συνήγορος της ενάγουσας ο βουλευτής και σύζυγος Νίκος Τσούκαλης και των εναγομένων ο Γιάννης Παπαναστασόπουλος. Δυσάρεστη ιστορία από κάθε πλευρά. Μου θυμίζει τη φράση που είχα ακούσει από παλιό δικηγόρο. "Να προσέχετε. Οι μηνύσεις είναι σαν τα κάρβουνα. Ζεστές καίνε και σβηστές λερώνουν".

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις