Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Tα ζώδια για σήμερα, 28 Ιουνίου

Tα ζώδια για σήμερα, 28 Ιουνίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Καρκίνος

Ονειρικό κλίμα δημιουργεί σήμερα η διέλευση της Σελήνης απ' τους Ιχθύες, μια μέρα όπου ταξιδεύετε είτε πραγματικά ή με τη φαντασία σας. Το τετράγωνό της με τον Άρη ωστόσο μπορεί να προκαλέσει κάποιες ταλαιπωρίες  στα ταξίδια ή και ορισμένα παρασκήνια. Πιθανές επίσης ταλαιπωρίες σε νομικά ζητήματα και σε θέματα σπουδών.

Λέων

Λίγο πιο εσωστρεφής μέρα, αλλά το Σαββατοκύριακο αναμένεται περιπετειώδες  κι έντονο. Σήμερα η εστίαση της  προσοχής βρίσκεται σε οικονομικά θέματα, κι έτσι ίσως προσπαθήσετε να τακτοποιήσετε ζητήματα εφοριακά, δανείων, καρτών, επενδύσεων, κληρονομικών κλπ, όχι χωρίς ταλαιπωρίες και καθυστερήσεις ωστόσο. Αυξημένος ερωτισμός και ρομαντισμός.

Παρθένος

Κοινωνική αλλά και νευρική μέρα για το ζώδιό σας, με την δύσκολη όψη Σελήνης-Άρη να προκαλεί εκνευρισμό, ανυπομονησία και εντάσεις στις σχέσεις. Το άγχος επηρεάζει το στομάχι σας. Προσέξτε τον εγωισμό σας αλλά και τα μικρο-ατυχήματα. Πιθανές διαφωνίες και με άτομα εξουσίας. Ωστόσο θα έχετε ευκαιρίες για συναντήσεις, ερωτικά ραντεβού και γνωριμίες.

Ζυγός

Μέρα δουλειάς και τακτοποίησης, με τη Σελήνη να τονίζει τον εργασιακό τομέα και τις δουλειές της  καθημερινότητας. Προσέξτε τον εκνευρισμό στο χώρο εργασίας αλλά και στα  ταξίδια ή σε θέματα σπουδών και  νομικών. Επίσης είναι μέρα όπου θα ασχοληθείτε περισσότερο με την υγεία σας. Προσέξτε τη διατροφή σας γιατί ενδέχονται εντερικές ενοχλήσεις.

Σκορπιός

Μια ερωτική και ρομαντική μέρα για το ζώδιό σας, με τη Σελήνη απ' τους Ιχθύες να δίνει την ευκαιρία για φλερτ, εξόδους κι εκδρομές, ενώ και η δημιουργικότητά σας είναι ανεβασμένη. Το τετράγωνο Σελήνης-Άρη μπορεί να προκαλέσει κάποιες εντάσεις με τα παιδιά ή με τον ερωτικό σύντροφο – μην εισχωρείτε τόσο στη ζωή των άλλων.

Τοξότης

Τον τομέα του σπιτιού τονίζει σήμερα η Σελήνη, γι' αυτό η εστίαση της προσοχής σας θα είναι κυρίως στην οικογένεια και σε ζητήματα σπιτιού και ακινήτων. Ο συναισθηματικός σας κόσμος ταράζεται λίγο απ' το τετράγωνο Σελήνης-Άρη, το οποίο προκαλεί εσωτερικές κι εξωτερικές συγκρούσεις. Μην είστε ανυπόμονοι και προσέξτε τα ατυχήματα, τα κοψίματα κλπ.

Αιγόκερως

Επικοινωνιακή μέρα, με αρκετές συναντήσεις, βόλτες, γνωριμίες και πολύ κουβεντούλα. Αρκετές μετακινήσεις επίσης ή ταξιδάκια. Προσέξτε ωστόσο τον εκνευρισμό, τόσο στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις, όσο και στο χώρο εργασίας, καθώς το τετράγωνο Σελήνης-Άρη δημιουργεί εύφλεκτο κλίμα. Προσοχή επίσης σε εντάσεις με συγγενείς και στην κριτική γενικά.

Υδροχόος

Έμφαση στα οικονομικά δίνει σήμερα η Σελήνη, μια μέρα με πληρωμές, αγορές, πωλήσεις και διάφορες συναλλαγές. Ας είστε υπομονετικοί ωστόσο, καθώς το τετράγωνο Σελήνης-Άρη μπορεί να προκαλέσει ταλαιπωρίες στις συναλλαγές αλλά και ανταγωνισμούς γύρω από οικονομικά θέματα και διαφωνίες με τον ερωτικό σύντροφο ή για ζητήματα διασκέδασης.

Ιχθύες

Το ζώδιό σας διατρέχει η Σελήνη σήμερα και σχηματίζει δύσκολη όψη με τον πύρινο Άρη, η οποία ναι μεν σάς ενεργοποιεί και σάς βάζει σε δράση, αλλά προκαλεί και τάση συγκρούσεων καθώς ανεβάζει τον εγωισμό και την ανυπομονησία σας. Προσοχή επίσης σε εγκαύματα, ατυχήματα, τσιμπήματα κλπ. Εριστικότητα στο χώρο του σπιτιού.

Κριός

Τάσεις φυγής φέρνει σήμερα η διέλευση της Σελήνης απ' τους Ιχθύες, ενώ θα έχετε την ανάγκη αλλά και την ευκαιρία για απομόνωση, χαλάρωση και περισσότερο ύπνο. Το Σαββατοκύριακο όμως αναμένεται δραστήριο. Προσέξτε ωστόσο τώρα τις εντάσεις στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις. Πιθανές λογομαχίες με συγγενείς και συναδέλφους.

Ταύρος

Η μέρα είναι αφιερωμένη στις παρέες σας, κι έτσι θα έχετε την ευκαιρία για συναντήσεις με φίλους αλλά και  για συμμετοχή σε ομάδες και συλλόγους. Αρκετό σερφάρισμα στο ίντερνετ επίσης και στα social media. Προσέξτε όμως και κάποιες ανταγωνιστικές συμπεριφορές στις παρέες σας, όπως επίσης και τα απερίσκεπτα και βιαστικά έξοδα. Οικονομικό άγχος.

Δίδυμοι

Η εστίαση της προσοχής σας σήμερα βρίσκεται κυρίως στα επαγγελματικά, ενώ το τετράγωνο Σελήνης-Άρη κάνει λίγο εύφλεκτο το κλίμα. Προσέξτε τις συγκρούσεις με άτομα εξουσίας και τον έντονο εγωισμό σας. Επίσης προσοχή σε μικρο-ατυχήματα, καψίματα, σε στομαχικά προβλήματα αλλά και στο στρες και τη βιασύνη.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being