Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

ΕΑΠ: Ανακοίνωση με αιχμές για Θησέα Πατρών και ΕΣΠΕΠ

ΕΑΠ: Ανακοίνωση με αιχμές για Θησέα Πατρ...

Mε αφορμή την υπόθεση για την τιμωρία της παιδικής ομάδας

Η Δ.Ε. της ΕΑΠ πέρασε στην επίθεση με ανακοίνωση που εξέδωσε και στην οποία αφήνει αιχμές κατά του Θησέα Πατρών και του Δ.Σ. της ΕΣΠΕΠ με αφορμή την υπόθεση για την τιμωρία της παιδικής ομάδας της ΕΑΠ, ενός αθλητή και του προπονητή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΑΠ, είναι η εξής: "Θεωρούμε σκόπιμο μετά την δημοσίευση, σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα και την εμπλοκή της Ε.Α.Π. με την διεξαγωγή του φάιναλ-4 παίδων να εκδώσουμε το παρόν Δελτίο Τύπου.

Δεν θα αναφερθούμε σήμερα με την καταγγελία. Θα το πράξουμε και θα τοποθετηθούμε μετά την απόφαση του ΑΣΕΑΔ. Όχι για λόγους υπεκφυγής, αλλά γιατί σεβόμαστε και εμπιστευόμαστε την κρίση της δικαιοσύνης και δεν προσπαθούμε να την προκαταλάβουμε.
Άλλωστε άλλοι είναι αυτοί, που πριν ακόμη την συνεδρίαση της Δικαστικής Επιτροπής της Ε.Σ.ΠΕ.Π. είχαν προεξόφλησει το αποτέλεσμά της και την καταδίκη μας, (στο διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τη Μεγάλη Τρίτη).

Ήταν αυτοί που πριν χρόνια εκμεταλλευτήκαν την Ε.Α.Π. Με λύπη αναγκαζόμαστε να δώσουμε στη δημοσιότητα το γεγονός ότι σύμφωνα με την 13/2012 απόφαση του Ειρηνοδικείου Πατρών, καλείται μέλος της διοίκησης του Θησέα να επιστρέψει το ποσό των 5.440,00€, που παράνομα παρακράτησε και ιδιοποιήθηκε από τις εισπράξεις των συνδρομών απ’ τις ακαδημίες της Ε.Α.Π.

Δυστυχώς η ενορχηστρωμένη επίθεση προς το σωματείο μας ξεκίνησε μετά τον αγώνα με την ομάδα του ΘΗΣΕΑ την 3-3-2013, όπου η Ε.Α.Π. διέψευσε την φημολογία ότι δεν θα έπαιζε για τη νίκη, αλλά θα αδιαφορούσε στο συγκεκριμένο αγώνα ώστε να προκριθεί ο ΘΥΣΕΑΣ έναντι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ, (αναγράφεται και στο επίσημο site της Ομόνοιας ΒΟΛΕΥ ΠΑΙΔΩΝ: ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΖ …ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ Ε.Α.Π. 6 ΜΑΡΤΙΟΥ 2013).

Δυστυχώς, αντί το Δ.Σ. της Ε.Σ.ΠΕ.Π. να έχει έγκαιρα εκδικάσει και να επιβάλει τυχόν ποινές, συνέβαλε, είτε από σκοπιμότητα είτε από ανεπάρκεια, στο να διονίζεται το θέμα, να κωλυσιεργείται το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων και να διασύρεται το Βόλεϊ.

Μπορεί κάποιοι να πίστευαν ότι μετά τον υποβιβασμό της Ε.Α.Π., στις τοπικές κατηγορίες και τα οικονομικά προβλήματα που είχαν ανακύψει από το παρελθόν, το Ιστορικό σωματείο θα διαλυόταν.
Μπορεί κάποιοι να πίστευαν ότι θα μπορούσαν να ασελγήσουν ή να διαμοιράσουν το έμψυχο υλικό της.

ΔΙΑΨΕΥΣΤΗΚΑΝ. Γιατί Ε.Α.Π. αποτελεί σήμερα το μέλλον του Βόλεϊ στην Πάτρα και αυτό κάποιοι δεν το επιθυμούν.
Διότι τα μικρά παιδιά της Ε.Α.Π. κέρδισαν όλους τους αγώνες σε παιδικό, εφηβικό (εκτός του τελικού που έχασαν με μικρή διαφορά 3-2), παμπαίδων και αποτελούσαν το κορμό της Ανδρικής ομάδας που είχε μια πολύ καλή πορεία στο τοπικό πρωτάθλημα την προηγούμενη χρονιά.

Παράλληλα Διαβάσαμε ότι το Δ.Σ. συμβούλιο της Ε.Σ.ΠΕ.Π. εφάρμοσε το νόμο και επέβαλες ποινές.
Άραγε γιατί η Ε.Σ.ΠΕ.Π., παρόλο που είχε την καταγγελία από αρχές Απριλίου προχώρησε στην έκδοση των ποινών στα τέλη Μαΐου;
Γιατί δεν εφαρμόστηκε το Πειθαρχικό Δίκαιο της Ομοσπονδίας κατά το κεφάλαιο Α’ άρθρο 2 παρ. 4γ και 4στ, ώστε να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία μέχρι το τέλος Απριλίου όπως προβλέπεται;
Γιατί προχώρησε στη διακοπή του πρωταθλήματος όταν σύμφωνα με το Γενικό Κανονισμό της Ομοσπονδίας, κατά το άρθρο 25 παρ. 7 αναφέρεται ρητά ότι η υποβολή ένστασης, δεν επηρεάζει την πρόοδο του πρωταθλήματος;

Τι φοβήθηκε ή ποιούς σκοπούς εξυπηρετεί η κωλυσιεργία; Μήπως διότι η σύνθεση της Δικαστικής Επιτροπής της Ε.Σ.ΠΕ.Π. είναι παράνομη κατά το Πειθαρχικό Δίκαιο της Ομοσπονδίας (κατά το κεφάλαιο Α’ άρθρο 2 παρ. 4β που προβλέπει ένα μέλος του Δ.Σ. και τέσσερις φιλάθλους), με αποτέλεσμα όλες οι αποφάσεις του να είναι αίωλες δικαστικά;

Μέχρι πότε θα δείχνει ανοχή στη δυσφήμιση του αθλήματος, από μέλη διοικήσεων άλλων σωματείων, στην όχληση σε αθλητές μας και τους γονείς τους, κατά παράβαση του Πειθαρχικού Δικαίου κεφάλαιο Β’ άρθρο 17;

Τελικά ποίοι παρανομούν;
Εάν πραγματικά ήθελαν οι διοικούντες της Ε.Σ.ΠΕ.Π. να πατάξουν τέτοια φαινόμενα, με αφορμή την καταγγελία, θα είχαν πάρει αποφάσεις που θα διασφάλιζαν την αποτροπή τυχόν τέτοιων ενεργειών στο μέλλον.

Δεν το έπραξαν.
Γιατί όπως λέει και ο λαός μας: «ΑΛΛΟΥ ΤΑ ΚΑΚΑΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΓΕΝΝΟΥΝ ΟΙ ΚΟΤΕΣ".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports