Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Βαρυποινίτες συνεπλάκησαν μεταξύ τους-Παρ' ολίγο μακελειό

Βαρυποινίτες συνεπλάκησαν μεταξύ τους-Πα...

Άμεση επέμβαση των σωφρονιστικών υπαλλήλων

Παραλίγο μακελειό στο σωφρονιστικό κατάστημα της Κω, εξαιτίας της συμπλοκής μεταξύ αντιμαχόμενων ομάδων επικίνδυνων βαρυποινιτών που διεκδικούν τον έλεγχο των φυλακών! Η άμεση επέμβαση των σωφρονιστικών υπαλλήλων και αστυνομικών από τη δύναμη που βρίσκεται εκτός της φυλακής, απέτρεψε τα χειρότερα.


Κρατώντας αυτοσχέδια μαχαίρια φτιαγμένα από σπασμένα τζάμια και λάμες από τα κρεβάτια τους, Αλβανοί και Άραβες κρατούμενοι με βαριές ποινές για διάφορα αδικήματα ήρθαν στα χέρια και αρκετοί από αυτούς υπέστησαν μικροτραυματισμούς, πριν προλάβουν να τους χωρίσουν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι. Επτά από τους συμπλεκόμενους οδηγήθηκαν στο πειθαρχείο, ενώ για άλλους πέντε ζητήθηκε να μεταφερθούν σε άλλες φυλακές ως εξαιρετικά επικίνδυνοι!
Η διεύθυνση των φυλακών Κω εκφράζει φόβους ότι σύντομα θα υπάρξουν και νέες εξεγέρσεις, καθώς οι βαρυποινίτες που κρατούνται εκεί όλο και πληθαίνουν, ενώ ο αριθμός των σωφρονιστικών υπαλλήλων και της εξωτερικής φρουράς δεν επαρκεί για την αποτροπή παρόμοιων περιστατικών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις