Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Ρούλα Κορομηλά μίλησε για ΕΡΤ και τον συνεργάτη της Σίμο Κεδίκογλου

Η Ρούλα Κορομηλά μίλησε για ΕΡΤ και τον ...

Η παρουσιάστρια που ξεκίνησε την καριέρα στην κρατική τηλεόραση

Ρούλα Κορομήλα μετά από πολλά χρόνια καριέρας στην τηλεόραση, άνοιξε τα χαρτιά της στην Real Life και τον Νίκο Κεραμίδα ... Η παρουσιάστρια που ξεκίνησε την καριέρα στην κρατική τηλεόραση, μίλησε για τις εξελίξεις που συμβαίνουν στο Ραδιομέγαρο αλλά και τρόπο που έριξε μαύρο όπως διαβάζουμε στο zappit.

Τι σημαίνει για ένα παιδί της κρατικής τηλεόρασης, που έχει διαγράψει λαμπρή καριέρα, να πληροφορείται το κλείσιμο της ΕΡΤ και μάλιστα με αυτόν τον τρόπο;

Δεν χωρά καμία αμφιβολία ότι είναι ένας άκρως δυσάρεστο γεγονός. Το να χάνει οποιοσδήποτε εργαζόμενος, σε οποιονδήποτε χώρο τη δουλειά του από τη μια στιγμή στην άλλη και χωρίς κάποια ορατή προοπτική σε αυτήν την κρίσιμη κατάσταση είναι άγριο. Αυτό είναι το λιγότερο που μπορώ να πω. Θεωρώ επιεικώς άκομψο τον τρόπο κλεισίματος. Οι εργαζόμενοι δεν φέρουν καμία, μα καμία ευθύνη για την κακοδιαχείριση, τις λανθασμένες στρατηγικές και τις πολιτικές επιλογές της εκάστοτε κυβέρνησης προκειμένου να εξυπηρετούν ιδιοτελή συμφέροντα. Ατομικά και κομματικά. Σε όλα τα κράτη η δημόσια τηλεόραση πρωταγωνιστεί και μάλιστα με ανταγωνιστική διάθεση.

Δεν θα μπορούσα, επειδή είναι και πρόσωπο την ημερών, να μη σε ρωτήσω για όσα γράφονται σχετικά με την τηλεοπτική συνεργασία σου στο παρελθόν με τον νυν κυβερνητικό εκπρόσωπο Σίμο Κεδικογλου...

Για να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους. Ο Σίμος Κεδίκογλου, πριν συνεργαστούμε μαζί, ήταν παρουσιαστής ειδήσεων στο CNN και ήδη πολυσυζητημένος δημοσιογράφος στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Ήταν χαρά μου, λοιπόν, που αποδέχτηκε την πρόταση να είμαστε μαζί. Άλλωστε είχε αυτόνομη ενότητα, αναδεικνύοντας κοινωνικά και πολιτικά θέματα.

Από τη συνεργασία μας, και ενώ ήταν ήδη καταξιωμένος, με εντυπωσίασαν ιδιαίτερα η σεμνότητα, η ευγένεια και ο επαγγελματισμός του. Συγνώμη κιόλας αν αυτό δεν αρέσει σε κάποιους, αλλά δεν καταλαβαίνω τον λόγο που σχολιάζεται δυσμενώς.

Και επειδή ορισμένοι έχουν ασθενή και επιλεκτική μνήμη, να τους θυμίσω ότι στις εκπομπές μου φιλοξένησα τα σημαντικότερα ονόματα της τέχνης, του πολιτισμού, αλλά και της πολιτικής ζωής.

Από τη Μελίνα Μερκούρη μέχρι τον Μάριο Πλωρίτη. Και από την Αρβελέρ μέχρι τον Δημήτρη Μυταρά...Χαλαρώστε!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight