Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Συνδικάτο Ποτών Τροφίμων Αχαΐας: Όχι στο κλείσιμο και τις χιλιάδες απολύσεις στη δημόσια τηλεόραση

Συνδικάτο  Ποτών Τροφίμων Αχαΐας: Όχι στ...

Ανακοίνωση συμπαράστασης

Το Δ.Σ. του Συνδικάτου  Ποτών Τροφίμων ν. Αχαΐας, καταγγέλλει  σε όλους τους εργαζόμενους, την πολιτική της τρικομματικής κυβέρνησης ΝΔ – ΠΑΣΟΚ –ΔΗΜΑΡ που υπηρετεί τον καπιταλιστικό δρόμο ανάπτυξης. Με τα ΜΑΤ, σε συνέχεια του δόγματος «νόμος και τάξη» και την τρομοκρατία περνάνε τα αντιλαϊκά μέτρα.

Η απαράδεκτη απόφαση για  κλείσιμο της ΕΡΤ και ο τρόπος  που ανακοινώθηκε, είναι μια διαδικασία  που οδηγεί στο να ρίξει στα χέρια όλο και περισσότερων ιδιωτών όλη την περιουσία της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης. Επίσης καταγγέλλουμε την απαράδεκτη κίνηση της DIGEA (της ψηφιακής πλατφόρμας των μεγάλων ιδιωτικών καναλιών) να κόψει το ψηφιακό σήμα του "902tv" που σε ένδειξη αλληλεγγύης αναμετέδιδε από τη συχνότητά του το πρόγραμμα της ΕΡΤ ενημερώνοντας τον ελληνικό λαό.

Η κίνηση αυτή των μεγαλοκαναλαρχών αποδεικνύει για μια ακόμη φορά τι ρόλο παίζουν αλλά και το παζάρι που θα επακολουθήσει για τον έλεγχο των συμφερόντων στην ενημέρωση. Το Συνδικάτο Ποτών Τροφίμων ν. Αχαΐας εκφράζει την αγωνιστική ταξική αλληλεγγύη στους εργαζόμενους της ΕΡΤ.

Όχι στο κλείσιμο και τις  χιλιάδες απολύσεις στη δημόσια  τηλεόραση και σε άλλους δημόσιους οργανισμούς.

 

 

Όλοι για έναν και ένας για όλους

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις