Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΑΙΡΟΣ

/

Υψηλές θερμοκρασίες και σκόνη από την Αφρική

Υψηλές θερμοκρασίες και σκόνη από την Αφρική

Η πρόγνωση του καιρού για όλη τη χώρα

Οι υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού για την Τρίτη, ενώ οι συνθήκες ευνοούν και τη μεταφορά σκόνης από την Αφρική.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος. Αραιές νεφώσεις από το μεσημέρι οι οποίες στα ανατολικά θα είναι πιο πυκνές και στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη θα σημειωθούν τοπικές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Τη νύχτα πιθανότητα βροχής η καταιγίδας στη δυτική Μακεδονία. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 και πρόσκαιρα τοπικά βορειοδυτικοί μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο προβλέπονται αραιές νεφώσεις οι οποίες από το μεσημέρι και από τα νότια βαθμιαία θα πυκνώσουν και το βράδυ θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς καταιγίδες κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι θα είναι βόρειων διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ οι οποίοι το βράδυ θα στραφούν σε ανατολικούς νοτιοανατολικούς με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο προβλέπονται αραιές νεφώσεις οι οποίες από το απόγευμα θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και βαθμιαία μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Σε Κυκλάδες και Κρήτη ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος, ενώ θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα είναι βόρειων διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος, ενώ αραιές νεφώσεις θα αναπτυχθούν από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στα νότια βορειοδυτικοί τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική προβλέπονται αραιές νεφώσεις οι οποίες το απόγευμα θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Τοπικές νεφώσεις θα αναπτυχθούν το απόγευμα στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και βαθμιαία νοτιοανατολικοί μέχρι 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Καιρός