Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Tα ζώδια για σήμερα, 20 Μαΐου

Tα ζώδια για σήμερα, 20 Μαΐου

Αναλυτικές προβλέψεις

Ταύρος

Φεύγει ο Ήλιος απ' το ζώδιό σας, ενώ τώρα και για ένα μήνα θα τονίσει τον οίκο των οικονομικών, ο οποίος είναι ήδη αρκετά ενεργοποιημένος, συνολικά πλέον από τέσσερις πλανήτες. Έτσι, είναι περίοδος που κάνετε πολλές αγορές ή προχωρείτε σε σημαντικές πωλήσεις και συμφωνίες. Απολαμβάνετε τα αποκτήματά σας και την υλική ζωή. Νέες πηγές εσόδων.

Δίδυμοι

Σήμερα το βράδυ εισέρχεται και ο ζωοδότης Ήλιος στο ζώδιό σας, όπου θα κάτσει ένα μήνα, κι έτσι συνολικά τέσσερις πλανήτες διατρέχουν τους Διδύμους! Ανεβαίνει πολύ η αυτοπεποίθηση, η λάμψη και η  δημιουργικότητά σας, ενώ βρίσκεστε  σε μια περίοδο ιδιαίτερα εξωστρεφή και δραστήρια, σε μια συνολικά πιο θετική και τυχερή φάση στη ζωή σας.

Καρκίνος

Άλλος ένας πλανήτης διατρέχει από σήμερα τον τελευταίο σας οίκο (συνολικά τέσσερις), κι έτσι είναι λογικό να έχετε έντονες τάσεις απομόνωσης και φυγής, κάτι που δεν είναι αρνητικό. Για ένα μήνα λοιπόν, η διέλευση του Ήλιου απ' τον τελευταίο σας τομέα θα φέρει το κλείσιμο οικονομικών ή άλλων ζητημάτων. Τέχνη και πνευματικότητα ευνοούνται πολύ.

Λέων

Ο κυβερνήτης σας, Ήλιος, εισέρχεται στους  Διδύμους και για ένα μήνα θα σας κάνει ιδιαίτερα επικοινωνιακούς, ενώ θα τονίσει ακόμα περισσότερο τον οίκο της φιλίας και της δικτύωσης – ήδη βρίσκονται άλλοι τρεις πλανήτες εκεί, κι έτσι είναι μια περίοδος με ανάπτυξη του κοινωνικού σας κύκλου, με νέες φιλίες, συμμετοχή σε ομάδες, και στο ίντερνετ.

Παρθένος

Ακόμα περισσότερο τονίζεται ο τομέας της καριέρας σας, σε μια περίοδο με ιδιαίτερη έμφαση εκεί, λόγω μιας συσσώρευσης πλανητών στο ίδιο ζωδιακό  σημείο. Ο Ήλιος θα φέρει επαφές με άτομα εξουσίας, ενώ γίνεστε πιο γνωστοί κοινωνικά κι επαγγελματικά. Δημιουργικότητα, αναγνώριση και τύχη στα επαγγελματικά για τις επόμενες εβδομάδες.

Ζυγός

Θετική θα είναι για το ζώδιό σας η διέλευση του Ήλιου απ' τους Διδύμους για ένα μήνα, ο οποίος τονώνει τη ζωτικότητα, την αυτοπεποίθηση και τη δημιουργικότητά σας. Αισιοδοξία, τύχη, ανοίγματα. Ταυτόχρονα, ενεργοποιεί τον οίκο των ταξιδιών, των σπουδών και των νομικών θεμάτων, τομείς που είναι ήδη αρκετά τονισμένοι, με ευνοϊκές εξελίξεις πιθανές.

Σκορπιός

Θέματα οικονομικά, κυρίως ό,τι αφορά σε δάνεια, εφοριακά, ασφάλειες, τα οικονομικά του συντρόφου, επενδύσεις, κληρονομικά κλπ, τονίζονται πολύ αυτή τη περίοδο, ενώ έρχεται τώρα και η αλλαγή ζωδίου του Ήλιου να φέρει ακόμα περισσότερη δραστηριότητα. Δραστήριος όμως και ευχάριστος είναι και ο σεξουαλικός τομέας! Εποχή ενδοσκόπησης – συνειδητοποιείτε πολλά.

Τοξότης

Γίνεται ένας συνωστισμός στον οίκο των σχέσεων και συνεργασιών σας, ενώ σήμερα εισέρχεται και ο Ήλιος εκεί, για να φέρει ακόμα περισσότερη κοινωνικότητα στη ζωή σας για ένα μήνα. Έτσι, οι επόμενες εβδομάδες θα δώσουν την ευκαιρία για νέες σχέσεις ή συνεργασίες και για σημαντικές αποφάσεις, όπως για γάμο ή συμβίωση.

Αιγόκερως

Η διέλευση του Ήλιου απ' τους Διδύμους έρχεται να τονίσει ακόμα περισσότερο τον εργασιακό σας τομέα, μια περίοδος πολύ δραστήρια, ιδανική για να στείλετε βιογραφικά, να πλησιάσετε άτομα εξουσίας και να κάνετε ξεκινήματα. Επίσης αυτή την εποχή αλλάζει και η υγεία και η καθημερινότητά σας, με θετικές προσαρμογές της διατροφής, της άσκησης ή μιας νέας θεραπείας.

Υδροχόος

Δεν πρέπει να έχετε παράπονο, ο ερωτικός τομέας τονίζεται από πολλούς πλανήτες αυτή τη περίοδο, ενώ σήμερα με την αλλαγή ζωδίου του Ήλιου ενεργοποιείται ακόμα περισσότερο. Έτσι, για τις επόμενες εβδομάδες θα υπάρχει πολύ φλερτ στη ζωή σας, με νέους έρωτες και ευκαιρίες για διασκέδαση, χαρά, παιχνίδι, δημιουργικότητα και για μια εγκυμοσύνη.

Ιχθύες

Σημαντικά πράγματα γίνονται στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας αυτή τη περίοδο με την πολυαστρία στους Διδύμους. Η είσοδος του Ήλιου στον τομέα αυτό, έρχεται να τονίσει ακόμα περισσότερο αυτόν τον τομέα, σε μια εποχή με μετακομίσεις και με ανανέωση του χώρου σας, κάτι που δίνει χαρά. Πιθανές πωλήσεις ή αγορές ακινήτων.

Κριός

Η είσοδος του Ήλιου στους Διδύμους ζωηρεύει ακόμα περισσότερο τον επικοινωνιακό σας τομέα, ενώ ήδη ενεργοποιούν τρεις πλανήτες τον οίκο αυτόν. Έτσι, για τις επόμενες εβδομάδες θα κάνετε πολλές νέες γνωριμίες, το κλίμα είναι πολύ πιο εξωστρεφές και βγαίνει ο φλύαρος εαυτός σας στην επιφάνεια!Ακόμα, θα φέρει ταξιδάκια, συμφωνίες και νέα μαθήματα ή σεμινάρια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being