Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ο Μπάγεβιτς αναλαμβάνει για τέταρτη φορά την ΑΕΚ

Ο Μπάγεβιτς αναλαμβάνει για τέταρτη φορά την ΑΕΚ

Αναμένονται ανακοινώσεις

Επίσημες ανακοινώσεις δεν έχουν ακόμα υπάρξει, αλλά ο Ντ. Μπάγεβιτς θεωρείται σίγουρο ότι θα έχει το γενικό... πρόσταγμα στην ΑΕΚ της νέας εποχής. Η χθεσινή του επίσκεψη στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων (κατά την προηγούμενη παρουσία του δεν είχε προλάβει τη μετάβαση από τους Θρακομακεδόνες στα Μεσόγεια) δεν σηματοδοτεί μόνο την επιστροφή του στον «Δικέφαλο» για τέταρτη φορά, αλλά αποδεικνύει περίτρανα πως δουλεύει επισταμένως πάνω στο πλάνο του Δ. Μελισσανίδη.

Η αυτοψία του στο προπονητικό κέντρο είχε στόχο την επιθεώρηση των εγκαταστάσεων και την καταγραφή βελτιώσεων. Κατά την παραμονή του εκεί ο «Ντούσκο» είχε τετ α τετ με τον Ανδρ. Δημητρέλο (απέστειλε τη δήλωση μη συμμετοχής της ΑΕΚ στη Football League), από τον οποίο ζήτησε λεπτομερή ενημέρωση για το εξοδολόγιο του προπονητικού κέντρου, τις απολαβές των υπαλλήλων, το πόστο του καθενός και τον αριθμό που απασχολεί η εταιρεία. Συνάμα ζήτησε και θα λάβει εγγράφως το ύψος των οφειλών στον καθέναν, καθώς και οικονομικά στοιχεία της εταιρείας.

Αμέσως μετά, ο Σερβοέλληνας μετέβη στα γραφεία του Δ. Μελισσανίδη και τον ενημέρωσε σχετικά. Στις εισηγήσεις του περιλαμβάνονται η ανακατασκευή των γηπέδων με τοποθέτηση πλαστικού τάπητα σε ένα εξ αυτών και η προσθήκη λυόμενων κερκίδων, ενώ έγινε κουβέντα και για τον αγωνιστικό σχεδιασμό.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports