Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Απόψε… κερνάμε την Ευρώπη Alcohol

Απόψε… κερνάμε την Ευρώπη Alcohol

Λίγες ώρες απομένουν μέχρι το δεύτερο ημιτελικό του 58ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision.

Μετά τον πρώτο ημιτελικό στον οποίο δέκα χώρες πήραν το πολυπόθητο εισιτήριο για τον τελικό που θα γίνει το Σάββατο, απόψε θα διαγωνιστούν 17 χώρες από τις οποίες οι δέκα θα περάσουν στην τελική φάση. Σήμερα λοιπόν διαγωνίζεται και η Ελλάδα με τους Koza Mostra και τον Αγάθωνα Ιακωβίδη να τραγουδούν «Alcohol is Free», με σκοπό να… μεθύσουν τους ευρωπαίους και να κερδίσουν τις ψήφους τους.

Η σειρά εμφάνισης στο δεύτερο ημιτελικό είναι η εξής:
1. Λετονία
2. Άγιος Μαρίνος
3. Π.Γ.Δ.Μ.
4. Αζερμπαϊτζάν
5. Φινλανδία
6. Μάλτα
7. Βουλγαρία
8. Ισλανδία
9. ΕΛΛΑΔΑ
10. Ισραήλ
11. Αρμενία
12. Ουγγαρία
13. Νορβηγία
14. Αλβανία
15. Γεωργία
16. Ελβετία
17. Ρουμανία

Όσοι θέλετε να ψηφίσετε και είστε εντός της επικράτειας μπορείτε μεν να ψηφίσετε όποιο τραγούδι επιθυμείτε, εκτός όμως από την ελληνική συμμετοχή. Οι τρόποι ψηφοφορίας είναι απλοί και μπορείτε είτε καλώντας στο 9011199ΧΧ (προσθέτοντας τα δύο τελευταία νούμερα που αντιστοιχούν στη σειρά εμφάνισης των χωρών) ή στέλνοντας με γραπτό μήνυμα (SMS) στο 19559 με τον κωδικό της χώρας. Η χρέωση για κάθε τηλεφωνική κλήση είναι 0,61 ευρώ και για κάθε SMS 0,615 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ). Επίσης, για πρώτη φορά φέτος μπορούν να ψηφίσουν όσοι θέλουν με τη χρήση πιστωτικής κάρτας και με τις ίδιες χρεώσεις, μέσα από την ειδική εφαρμογή για συσκευές ios και android, “Eurovision Song Contest – The Official App”, που μπορούν να κατεβάσουν δωρεάν από την επίσημη ιστοσελίδα του Διαγωνισμού, στη διεύθυνση www.eurovision.tv/static/app/index.html. 

Οι τηλεθεατές μπορούν να ψηφίσουν αμέσως μετά την παρουσίαση των τραγουδιών, σε χρονικό διάστημα που θα ανακοινωθεί στον «αέρα» από τους παρουσιαστές.
Ο δεύτερος ημιτελικός θα ξεκινήσει να μεταδίδεται στις 10 το βράδυ από τη ΝΕΤ και το σχολιασμό για την τηλεόραση και το ραδιόφωνο της ΕΡΤ θα κάνουν πάλι η Μαρία Κοζάκου και ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight