Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Στο Σύλλογο "Φλόγα" έδωσε τα χθεσινά έσοδα του σώου του ΑΝΤ1, ο νικητής Νίκος Γκάνος-Σερτάμπ

Στο Σύλλογο "Φλόγα" έδωσε τα χ...

Αν και είχε πολύ δύσκολη μεταμφίεση, ήταν πειστικός

Απολαυστικό σε πολλά σημεία του ήταν το χθεσινό 5ο live του σώου του ΑΝΤ1 «Your Face Sounds Familiar» αν και το μυαλό των περισσότερων τηλεθεατών ήταν επικεντρωμένο στον τελικό του Final Four του μπάσκετ στο Λονδίνο όπου και επικράτησε και στέφθηκε πρωταθλητής ο καταπληκτικός Ολυμπιακός.

Το χθεσινό σώου ήταν αφιερωμένο στη Γιουροβίζιον λόγω της επικαιρότητας του διαγωνισμού (αύριο Τρίτη 14/5 είναι ο 1ος ημιτελικός) και νικητής αναδείχθηκε ο νεαρός ποπ τραγουδιστής Νίκος Γκάνος που συνήθως τις προηγούμενες φορές πάτωνε.

Η εμφάνιση του ως…Σερτάμπ Ερενέρ της Γιουροβίζιον του 2003, τραγουδώντας «Every way that I can» και λικνιζόμενος σε ρυθμούς τσιφτετελιού, που ήταν ομολογουμένως μία δύσκολη μεταμφίεση, απέβη επιτυχημένη και έτσι ο Νίκος Γκάνος στέφθηκε νικητής της χθεσινής βραδιάς.

Μάλιστα όπως ο ίδιος είπε, τα έσοδα από τα τηλεφωνήματα του κοινού, θα διατεθούν μετά από δική του πρόταση στο Σύλλογο Γονέων παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «Φλόγα», παράρτημα του οποίου ως γνωστό λειτουργεί και στην Πάτρα.

Κοντά στον νικητή Νίκο Γκάνο πήγε και ο εξαιρετικός για άλλη μία Κυριακή, Θανάσης Αλευράς που είπε το «A ba ni bi» του Ισραήλ με την αφάνα μαλλί του τραγουδιστή ενώ θετική έκπληξη ήταν και η εμφάνιση της Σύλβιας Δεληκούρα ως Αλέξια του 1987 και του «Άσπρο μαύρο».

Η Μαντώ εκτός από τον Ρουμάνο Μιχάι Τραιστάριου και το «Tornero», έκανε και μία ξεχωριστή εμφάνιση στο τέλος υποδυόμενη…τον εαυτό της από την δική της συμμετοχή στη Γιουροβίζιον του 2003 με την μπαλάντα «Never let you go», φορώντας μάλιστα το δερμάτινο φόρεμα με το τολμηρό ντεκολτέ που είχε βάλει και τότε στη Γιουροβίζιον.

Πάντως σε εκείνο το διαγωνισμό είχε ως γνωστό νικήσει η Τουρκία με την Σερτάμπ οπότε ήταν λίγο σουρεαλιστικό να βλέπεις χθες στο τέλος του σώου το νικητή Νίκο Γκάνο να τραγουδά ως Σερτάμπ και πλάι τους υπόλοιπους καλλιτέχνες και ανάμεσα τους και τη Μαντώ που δεν τα είχε πάει καλά τότε στη Eurovision (είχε μείνει στη μέτρια 17η θέση).

Στο μεταξύ στην κριτική επιτροπή είχε χθες λόγω Eurovision, προστεθεί και η επί χρόνια παρουσιάστρια του διαγωνισμού για λογαριασμό της ΕΡΤ, Δάφνη Μπόκοτα (από το 1987 έως και το 2004 πλην μόνο τη χρονιά του 1998 που ήταν έγκυος).

Αυτή που δεν τα πήγε ιδιαίτερα καλά χθες ήταν η Κρυσταλλία ως Έλενα Παπαρίζου του «Die for you» αλλά και ο Κωνσταντίνος Καζάκος ως Γιώργος Αλκαίος με το "Όπα" του 2010.

Να αναφέρουμε τέλος ότι ο Νίκος Γκάνος που έβγαλε και νέο κομμάτι αυτό τον καιρό, το «Im in love» και είναι στο χώρο κοντά στα 8 χρόνια, δήλωσε ευθαρσώς χθες στο σώου ότι θα ήθελε πολύ να πάει στη Eurovision εκπροσωπώντας την Ελλάδα στο μέλλον και μάλιστα με αγγλόφωνο κομμάτι.

Την ίδια επιθυμία να πάει στον διαγωνισμό εξέφρασε και ο Κώστας Μαρτάκης που είχε προσπαθήσει μία χρονιά, αν δεν κάνουμε λάθος το 2008 που τελικά πήγε η Καλομοίρα.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight