Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Υπέβαλλε σήμερα τελικά την παραίτηση του ο διοικητής του ΟΑΕΔ Ηλίας Κικίλιας

Υπέβαλλε σήμερα τελικά την παραίτηση του...

Με επιστολή του στον υπουργό κ. Βρούτση

Την παραίτησή του από τη διοίκηση του ΟΑΕΔ, υπέβαλε και επισήμως σήμερα ο Ηλίας Κικίλιας, με επιστολή προς τον υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση.

Όπως αναφέρει το σάιτ της εφημερίδας "Έθνος", στην επιστολή του προς τον υπουργό Εργασίας, ο κ. Κικίλιας αναφέρει μεταξύ άλλων, ότι κατά τη θητεία του συγκρούστηκε με «μικροπολιτικές σκοπιμότητες και πελατειακές νοοτροπίες, που θέλουν το δημόσιο έρμαιό τους» και προσθέτει, ότι «η δραστηριότητα του ΟΑΕΔ στηρίχθηκε στο στελεχιακό του δυναμικό και την στενή συνεργασία με τους κοινωνικούς εταίρους».

Αναφερόμενος στην υλοποίηση των προγραμμάτων για την καταπολέμηση της ανεργίας, υποστηρίζει ότι «το πρόγραμμα απασχόλησης ανέργων στους ΟΤΑ χαρακτηρίζεται από πλήρη διαφάνεια» και προσθέτει ότι «συνολικά τέσσερα προγράμματα για την αντιμετώπισή της ανεργίας βρίσκονται ήδη στη διάθεση του υπουργείου, χωρίς όμως να έχουν ενεργοποιηθεί».

Ο υπουργός Εργασίας κ. Βρούτσης είχε ζητήσει την παραίτηση του κυρίου Κικίλια από την προηγούμενη εβδομάδα ενώ την Μ. Δευτέρα γνωστοποίησε ότι νέος Διοικητής του Οργανισμού αναλαμβάνει ο Θεόδωρος Αμπατζόγλου, πρώην διοικητής του ΙΚΑ και πρόεδρος του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις