Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Το Πρόγραμμα του Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσοστόμου για την Μεγάλη Εβδομάδα

Το Πρόγραμμα του Μητροπολίτη Πατρών κ.κ....

Την Κυριακή των Βαίων 28/4 το πρωί στον ι. ναό Παναγίας Αλεξιωτίσσης θα τελέσει δέηση στον Εθνομάρτυρα ιερέα Γεώργιο

Στον ιερό ναό της Παναγίας Αλεξιωτίσσης στο συνοικιακό κοιμητήριο, στα Σύνορα θα βρίσκεται την Κυριακή των Βαίων 28 Απριλίου 2013 το πρωί ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος όπου θα προεξάρχει της Θείας λειτουργίας και θα τελέσει επιμνημόσυνη δέηση στον Εθνομάρτυρα ιερέα Γεώργιο που εσφαγιάσθη από τους Τούρκους την Κυριακή των Βαίων του 1821.

Την Κυριακή των Βαίων στις 7 το απόγευμα ο κ.κ. Χρυσόστομος θα τελέσει την Ακολουθία του Νυμφίου στον ιερό ναό Αγίου Ανδρέα Πατρών.

Τη Μεγάλη Δευτέρα στις 19.00 για την Ακολουθία του Νυμφίου θα βρίσκεται στον ιερό ναό του Αποστόλου Παύλου Πατρών και την Μεγάλη Τρίτη 30 Απριλίου στις 19.00 στον ιερό Μητροπολιτικό ναό της Ευαγγελίστριας. Επίσης την Μεγάλη Τρίτη το πρωί ο κ.κ. Χρυσόστομος θα επισκεφθεί ιδρύματα της Πάτρας.

Για την Μεγάλη Τετάρτη σύμφωνα με το πρόγραμμα του, θα τελέσει την Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στο ναό του Αγίου Ελευθερίου και το ιερό ευχέλαιο στη Μονή Παναγίας Γηροκομίτισσας ενώ στις 19.00 θα τελέσει την ιερά ακολουθία του Νιπτήρος στον ιερό ναό Τιμίου Σταυρού στην κάτω Αχαΐα.

Την Μεγάλη Πέμπτη 2 Μαΐου 2013 ο κ.κ. Χρυσόστομος θα χοροστατήσει στη Θεία λειτουργία το πρωί στον ιερό ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Αγίας Ελένης στην Αγυιά και το απόγευμα στις 18.30 στην Ακολουθία των Παθών (των 12 ευαγγελίων) στον ιερό ναό του Αγίου Ανδρέα Πατρών.

Την Μεγάλη Παρασκευή 3 Μαίου ο Μητροπολίτης Πατρών θα τελέσει την Ακολουθία των Μεγάλων Ωρών και την Αποκαθήλωση στον Μητροπολιτικό ναό της Ευαγγελίστριας στην οδό Μαιζώνος όπως και την Ακολουθία του Επιταφίου το βράδυ.

Όσο για το Μεγάλο Σάββατο 4 Μαίου το πρωί το πρόγραμμα του έχει Θεία λειτουργία στο ναό του Αγίου Ανδρέα, στις 21.00 Υποδοχή του Αγίου Αναστάσιμου Φωτός στο παρεκκλήσι της Επισκοπής, του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου και στις 23.00 θα προεξάρχει στην Αναστάσιμη Θεία λειτουργία στον ιερό ναό του Αγίου Ανδρέα της Πάτρας.

Ανήμερα την Κυριακή του Πάσχα 5 Μαίου, ο κ.κ. Χρυσόστομος θα επισκεφθεί ιδρύματα της Πάτρας και στις 18.00 θα τελέσει τον λαμπρό Εσπερινό της Αγάπης στο νέο ναό του Αγίου Ανδρέα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις