Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Πάτρα: Τι είπαν οι βιομήχανοι της Δυτ. Ελλάδας στη γενικής τους συνέλευση

Πάτρα: Τι είπαν οι βιομήχανοι της Δυτ. Ε...

Συζητήθηκαν πολλά θέματα που απασχολούν τον επιχειρηματικό κόσμο

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Απολογιστική Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Βιομηχανιών Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδος , το Σάββατο 13/4/2013 και ώρα 10: 30 π.μ. στο συνεδριακό κέντρο του ξενοδοχείου ΠΟΤΡΟ – ΡΙΟ . Σε ανακοίνωση του ΣΕΒ αναφέρονται τα εξής:

Στο πρώτο μέρος (ανοικτή εκδήλωση) , είχε προσκληθεί ως κεντρικός ομιλητής ο Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρα , ο οποίος τελικά δεν παρέστη. Με επιστολή του αιτιολόγησε την απουσία του η οποία οφείλετο στις διαπραγματεύσεις με την Τρόϊκα και τη σύσκεψη των τριών αρχηγών το μεσημέρι του Σαββάτου.

Τον εκπροσώπησε ο κ. Ανδρέας Κατσανιώτης , Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, ενώ παρόντες ήταν ό Γεν. Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης κ. Μανώλης Αγγελάκας, ο αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης κ. Γιώργος Αγγελόπουλος, ως εκπρόσωπος του Περιφερειάρχη , ο εκπρόσωπος του Δημάρχου και πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κώστας Μπουρδούλης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας κ. Πλάτωνας Μαρλαφέκας, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Αττικής και Πειραιώς κ. Δημήτριος Μαθιός, ο πρόεδρος του ΟΛΠΑ κ. Κώστας Πλατυκώστας και πλήθος επιχειρηματιών και εκπροσώπων επιχειρήσεων από την Πελοπόννησο και Δυτική Ελλάδα.

Κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης ετέθησαν και συζητήθηκαν πολλά θέματα που απασχολούν τον επιχειρηματικό κόσμο στην περιοχή και τέθηκαν οι κατευθυντήριες γραμμές για τις οποίες θα δραστηριοποιηθεί ο Σύνδεσμος το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα .

Επίσης δεσμεύτηκε ο κ. Κατσανιώτης ότι πολύ σύντομα το προεδρείο του Συνδέσμου να συναντηθεί με τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα

Ιδιαίτερη στιγμή και συγκινητική ήταν η απονομή τιμητικής διάκρισης στον αποχωρήσαντα Γενικό Διευθυντή κ. Σοφοκλή Κολαϊτη για την πολύχρονη προσφορά του στο Σύνδεσμο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά