Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Tα ζώδια για σήμερα, 10 Απριλίου

Tα ζώδια για σήμερα, 10 Απριλίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Κριός

Νέα σελήνη στο ζώδιό σας σήμερα, κι έτσι ανοίγει ένας μήνας ξεκινημάτων, με καινούργιες σχέσεις, συνεργασίες και την έναρξη υλοποίησης προσωπικών στόχων κι επιθυμιών. Δυναμικά πλέον κάνετε νέα, φρέσκια αρχή στη ζωή σας, και νιώθετε να παίρνετε ώθηση. Αλλαγή κατεύθυνσης, θάρρος, σημαντικές αποφάσεις, ξεπέρασμα του παρελθόντος.

Ταύρος

Με τη νέα σελήνη να γίνεται στον τελευταίο σας οίκο, ξεκινά ένας μήνας στον οποίο θα κλείσετε διάφορα ζητήματα και κύκλους και θα απελευθερωθείτε απ' το παρελθόν σας. Πρέπει όμως να είστε απολύτως τίμιοι και ειλικρινείς με τη συνείδησή σας, ώστε να μην προκύψουν και αργότερα τα ίδια θέματα, ίσως και πιο διογκωμένα. Ανάγκη απομόνωσης.

Δίδυμοι

Σήμερα γίνεται η νέα σελήνη στον Κριό, η οποία ανοίγει έναν μήνα όπου θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε καινούργιους φίλους και να ασχοληθείτε δυναμικά με ομάδες, κόμματα, συλλόγους, οργανώσεις. Επίσης, είναι πιθανό να δραστηριοποιηθείτε στο ίντερνετ, με κάποιο site, στα social media, ίσως και να συνεργαστείτε με κάποιους διαδικτυακά.

Καρκίνος

Σημαντική για τα επαγγελματικά σας η νέα σελήνη, η οποία σήμερα ανοίγει έναν μήνα με δυναμικά ξεκινήματα. Φαίνεται ότι η επαγγελματική και κοινωνική σας ζωή παίρνει νέα κατεύθυνση τώρα. Πιθανές καινούργιες συνεργασίες, τολμηρές αποφάσεις και διεκδικήσεις – είναι εποχή για να χαράξετε νέο δρόμο, με θέληση και αφοβία.

Λέων

Η επιρροή της νέας σελήνης ανοίγει έναν μήνα με έμφαση σε σπουδές, ταξίδια και νομικά θέματα. Έτσι, είναι πιθανό να πάρετε μια νέα κατεύθυνση στις σπουδές και στην εκπαίδευσή σας, ίσως να ασχοληθείτε και με τη διδασκαλία. Δυναμικές νομικές διεκδικήσεις. Ενασχόληση με το εξωτερικό, σχέσεις με ξένους. Νέα φιλοσοφία ζωής.

Παρθένος

Η νέα σελήνη σήμερα ανοίγει έναν μήνα με έμφαση σε οικονομικά θέματα. Έτσι, οι επόμενες μέρες είναι καλές  για νέες οικονομικές συνεργασίες, δάνεια, επενδύσεις, χορηγίες, αλλά και για τη δυναμική διευθέτηση της διατροφής συζύγου, ζητημάτων εφορίας, ασφαλειών κλπ. Προσέξτε βέβαια τη βιασύνη και την απερισκεψία. Αρκετά ερωτική περίοδος ταυτόχρονα.

Ζυγός

Έμφαση στον τομέα των σχέσεων  και συνεργασιών δίνει η νέα  σελήνη, η οποία ανοίγει έναν μήνα με νέους έρωτες και συνεργάτες να έρχονται στη ζωή σας. Η κοινωνική σας ζωή παίρνει καινούργια κατεύθυνση και σχετίζεστε με ανθρώπους διαφορετικούς, ίσως πιο δυναμικούς και πρωτοποριακούς, κάτι που αλλάζει τις ισορροπίες μέσα σας.

Σκορπιός

Εποχή για καινούργια και δυναμικά ξεκινήματα στα επαγγελματικά, με τη νέα σελήνη ακριβώς να ανοίγει έναν μήνα με έμφαση στον εργασιακό χώρο αλλά και σε θέματα υγείας. Η καθημερινότητα και το πρόγραμμά σας επίσης αλλάζουν, ενώ είναι καλή περίοδος για να ξεκινήσετε νέα διατροφή, δίαιτα, γυμναστική αλλά και μια καινούργια θεραπεία.

Τοξότης

Ένας δημιουργικός κι ερωτικός μήνας  ανοίγει με τη νέα σελήνη σήμερα, η οποία φέρνει καινούργιες δημιουργικές ιδέες αλλά και γρήγορη υλοποίηση  αυτών – έχετε οίστρο. Ενασχόληση με καινούργια χόμπι και σπορ. Αυτοπεποίθηση, φλερτ και νέες αισθηματικές περιπέτειες. Πιθανή επίσης μια εγκυμοσύνη ή απόφαση για να κάνετε παιδί.

Αιγόκερως

Ανοίγει ένας μήνας με έμφαση σε θέματα σπιτιού και ακινήτων με τη σημερινή νέα σελήνη. Έτσι, τις επόμενες μέρες  μπορεί να πάρετε την απόφαση και να προχωρήσετε αρκετά γρήγορα σε μετακομίσεις, ενοικιάσεις, πωλήσεις, πιθανόν και σε συμβίωση. Δεν αποκλείονται επίσης επιδιορθώσεις στο σπίτι. Ενασχόληση με το παρελθόν και τη ψυχολογία.

Υδροχόος

Η νέα σελήνη σήμερα ανοίγει έναν μήνα επικοινωνιακό, όπου η μάθηση, η πληροφορία και οι διάφορες επαφές και συναντήσεις θα παίξουν τον πρώτο ρόλο. Πολύ καλές μέρες για να ξεκινήσετε καινούργια μαθήματα και σεμινάρια, αλλά και για να πάρετε νέο όχημα ή να κάνετε συζητήσεις και συμφωνίες. Μετακινήσεις, ταξιδάκια. Επαφές με συγγενείς.

Ιχθύες

Τον οικονομικό σας τομέα τονίζει η νέα σελήνη, με την οποία ξεκινά σήμερα ένας μήνας όπου θα κάνετε σημαντικές αγορές ή πωλήσεις, με γρήγορους  ρυθμούς πλέον. Επίσης είναι ιδανική περίοδος για να βγάλετε χρήματα από νέες ενασχολήσεις. Τοποθετείτε την αξία σας σε καινούργιες βάσεις και έχετε τώρα περισσότερο αυτοπεποίθηση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being