Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Ενστάσεις στη συγχώνευση ΕΤΕ-Eurobank

Ενστάσεις στη συγχώνευση ΕΤΕ-Eurobank

Αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις

Επίσημες ανακοινώσεις για το θέμα της συγχώνευσης της Εθνικής Τράπεζας με την Eurobank αναμένονται μέσα στην επόμενη ώρα, κατόπιν ενστάσεων που προέβαλε η τρόικα σχετικά με το μέγεθος του ενεργητικού της νέας τράπεζας και το ύψος των κεφαλαίων που θα χρειαστούν για την ανακεφαλαιοποίηση του ενιαίου ομίλου.

Η συγχώνευση των δύο τραπεζών βρέθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του οικονομικού επιτελείου με τους επικεφαλής της τρόικας, καθώς σε αυτή συμμετείχαν τόσο ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος (ΤτΕ), Γιώργος Προβόπουλος, όσο και η διευθύνουσα σύμβουλος του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ), Αναστασία Σακελλαρίου.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης, κύκλοι του υπουργείου Οικονομικών ανέφεραν ότι θα υπάρξει νέο «ραντεβού» τη Δευτέρα, στις 4 το απόγευμα, ενώ ισχύει στο ακέραιο η δήλωση του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, ότι έχει επέλθει σημαντική πρόοδος στις διαπραγματεύσεις.

Εξερχόμενος νωρίτερα του Μεγάρου Μαξίμου, όπου παρέστη στη συνάντηση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με τα μέλη της τρόικας, ο κ. Στουρνάρας έκανε λόγο για σημαντική πρόοδο σε όλα τα επίπεδα των διαπραγματεύσεων. Παραδέχθηκε, ωστόσο, πως υπάρχουν ακόμα πολλά ανοικτά ζητήματα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά