Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σάντος: «Δεν είναι καθοριστικός ο αγώνας με Βοσνία»

Σάντος: «Δεν είναι καθοριστικός ο αγώνας...

Η Ελλάδα αντιμετωπίζει αύριο τη Βοσνία για το Μουντιάλ

Βέβαιος ότι οι Έλληνες διεθνείς ποδοσφαιριστές θα ανταποκριθούν επαρκώς στις απαιτήσεις του αυριανού αγώνα με τη Βοσνία εμφανίστηκε ο Φερνάντο Σάντος στη συνέντευξη Τύπου, ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με το βαλκανικό συγκρότημα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος διατράνωσε την πίστη του για ένα πολύ καλό παιχνίδι από την πλευρά των παικτών του, εκτιμώντας ταυτόχρονα ότι το αυριανό μπορεί να είναι ένα πολύ σημαντικό ματς αλλά όχι καθοριστικό για την πρόκριση στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.

«Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Περιμένω ένα καλό ματς. Δεν είναι καθοριστικό, αλλά πολύ σημαντικό και για τους δύο. Γνωρίζουμε πως ενδεχόμενη νίκη της μιας θα την φέρει κοντά στην πρωτιά του ομίλου και την πρόκριση στη Βραζιλία», δήλωσε ο κ. Σάντος.

«Είναι δύο διαφορετικού τύπου ομάδες, οι οποίες θα προσπαθήσουν να επιβάλουν το δικό τους τρόπο παιχνιδιού για να κερδίσουν τον αγώνα. Υπάρχουν άλλα πέντε παιχνίδια και όλα μπορούν να συμβούν, όμως γνωρίζουμε καλά τη σημασία αυτού του ματς», συνέχισε.

Ο ομοσπονδιακός εκλέκτορας διευκρίνισε ότι «παίζουμε πάντα για τη νίκη, ανεξάρτητα από τον αντίπαλο και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και απέναντι στη Βοσνία», ενώ δεν θεωρεί καθοριστική ενδεχόμενη απουσία του Πιάνιτς: «Ούτε και στην Αθήνα έπαιξε, αλλά κάποιοι άλλοι έδειξαν την αξία τους. Κάθε παίκτης της Βοσνίας μπορεί να κάνει τη διαφορά γιατί είναι μια καλή ομάδα, είτε με τον Πιάνιτς είτε χωρίς αυτόν».

Όσο για το αν φοβάται κάποιο αντίπαλο ποδοσφαιριστή; «Για φόβο μιλάμε τώρα; Όποιος φοβάται, το έχω ξαναπεί, να πάρει σκύλο. Σεβασμός υπάρχει, αλλά φόβος σε καμία περίπτωση».

Για την ατμόσφαιρα και την επιθετική τακτική που αναμένεται να ακολουθήσουν οι γηπεδούχοι σχολίασε πως «έχουμε μελετήσει τα δυνατά τους στοιχεία αλλά και τα τρωτά σημεία τους. Όποιος μείνει συγκεντρωμένος και κάνει τα λιγότερα λάθη, θα είναι και πιο κοντά στη νίκη».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports