Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Συνεχίζει να δίνει μάχη στην εντατική ο Τόμας Πρωτόπαπας - Απαισιόδοξα τα μηνύματα

Συνεχίζει να δίνει μάχη στην εντατική ο ...

Ο Τόμας θα παραμείνει διασωληνωμένος στην εντατική για όσο αντέξει ή... μέχρι να γίνει το θαύμα

Απαισιόδοξα είναι τα μηνύματα που έρχονται από όλες τις πλευρές σχετικά με την κατάσταση υγείας του Τόμας Πρωτόπαπα, που συνεχίζει να νοσηλεύεται στην εντατική του ΚΑΤ. O ηθοποιός είναι σε σταθερά κρίσιμη κατάσταση, ενώ ο θείος του, Γιώργος, δήλωσε πως εξωτερικά δεν φέρει κακώσεις, αλλά το εσωτερικό τραύμα στον εγκέφαλό του είναι πολύ μεγάλο και οι επόμενες τρεις ημέρες θεωρούνται καθοριστικές.

«Ο εγκέφαλος του Τόμας είναι σαν να εξερράγη», δήλωσε συγκλονισμένος.

Και όσο ο νεαρός Τόμας δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, οι αστυνομικοί διερευνούν το τροχαίο, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή σε όσα έχουν καταγράψει οι κάμερες που βρίσκονται στην Αττική Οδό.

Όπως δείχνουν οι φωτογραφίες από τον τόπο του ατυχήματος, λίγο μετά τη σύγκρουση, το αυτοκίνητο του ηθοποιού έμεινε με στραβωμένες λαμαρίνες, ανοιγμένους αερόσακους και κάθετα στο οδόστρωμα.

Το γεγονός ότι το παρμπρίζ δεν είναι σπασμένο, ενισχύει το ότι ο 25χρονος φορούσε ζώνη, καθώς, σε αντίθετη περίπτωση, θα χτυπούσε το κεφάλι του στο τζάμι.

Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται και στις εξετάσεις που έκανε ο οδηγός του βαν της «Αττικής Οδού», ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, είπε στην κατάθεσή του πως ο δυνατός ήλιος τον τύφλωσε και δεν είδε το αμάξι του ηθοποιού, που είχε σταματήσει στην άκρη του δρόμου.

Σύμφωνα με κατάθεση αυτόπτη μάρτυρα στην Τροχαία Αττικής οδού, ο οποίος ακολουθούσε το βαν και είδε όλο το σκηνικό, το βαν έπεσε με δύναμη πάνω στο μαύρο Smart χωρίς να κόψει ταχύτητα, γεγονός που σημαίνει ότι ο οδηγός δεν είδε το σταθμευμένο όχημα του ηθοποιού. Μάλιστα, ο ίδιος άνθρωπος τόνισε ότι η πρόσκρουση ήταν τόσο σφοδρή που το μικρό αυτοκίνητο σηκώθηκε στον αέρα ενώ όταν άνοιξαν την πόρτα για να δουν σε τι κατάσταση ήταν ο οδηγός, διαπίστωσαν πως φορούσε τη ζώνη ασφαλείας και είχε ένα τραύμα στο πίσω μέρος του κεφαλιού, το οποίο ήταν από την πρόσκρουση.

Στην Αμερική στέλνουν τις εξετάσεις του οι συγγενείς του

Την ίδια ώρα η οικογένεια του εξαντλεί όλα τα περιθώρια στέλνοντας τις εξετάσεις του στην Αμερική. «Χθες επρόκειτο να έρθει και ένα team γιατρών για να δει τον Τόμας, αλλά μετά τα αποτελέσματα των εξετάσεων αυτό δεν είχε νόημα. Πια ο Θεός θα αποφασίσει για την τύχη του.

Οι γιατροί του ΚΑΤ έχουν κάνει ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό, αλλά είναι τέτοια η φύση των τραυμάτων στο κεφάλι που δεν αφήνει πολλά περιθώρια (...)

Εμείς και οι γονείς του θα κάνουμε τα πάντα. Θα εξαντλήσουμε κάθε ελπίδα. Συναποφασίσαμε με τους γιατρούς του ΚΑΤ να στείλουμε τις εξετάσεις στην Αμερική. Αυτό θα γίνει σήμερα ή αύριο. Θέλουμε να έχουμε εξαντλήσει όλα τα περιθώρια. Να μην υπάρχει κάτι που θα μπορούσαμε να έχουμε κάνει και δεν το κάναμε».

Αυτό δήλωσε στο fthis ο Γιώργος Πρωτόπαπας, θείος του Τόμας και γενικός διευθυντής στα Παιδικά Χωριά SOS.

Προσθέτοντας, σχετικά με το αν σκέφτονται να τον μεταφέρουν στην Αμερική:

«Όλα θα εξαρτηθούν από τις απαντήσεις που θα έρθουν από την Αμερική. Ακόμη και αν θέλουμε... αν δεν γίνεται να μεταφερθεί στην κατάστασή του; Είναι πράγματα που θα σκεφτούμε μετά. (...)

Ο Τόμας θα παραμείνει διασωληνωμένος στην εντατική για όσο αντέξει ή... μέχρι να γίνει το θαύμα. Οι γιατροί μας λένε ότι λόγω της ηλικίας του και του γεγονότος ότι είναι αθλητής μπορεί και να γίνει το θαύμα και σε αυτό ελπίζουμε».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight